Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Germasogeia Cyprus EN Immobiliers à Vendre Germasogeia Limassol FR Inmueble a la venta Germasogeia Limassol ES Immobilien zum Verkauf Germasogeia Limassol DE Immobiliari in Venditap Germasogeia Limassol IT Immobiliën te koop Germasogeia Limassol NL Imoveis venda Germasogeia Limassol PT дома Продажа недвижимости Germasogeia Limassol RU
« Terug

3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Germasogeia, Cyprus

£623.565 GBP | $780.819 USD
Type eigendom: Herenhuizen
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 135 m2
Verkoop type: In aanbouw
Geschatte datum van voltooiing: 2023

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Germasogeia, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
De boutiqueproject van de luxe op het gebied van Paniotis binnen de gemeente die Germasogeia van Limassol wordt gesitueerd. Het bestaat uit vier premieflats, die van een aantal voordelen genieten die zij aan hun potentiële eigenaars zullen aanbieden.
De vier flats worden gekoppeld in twee categorieën: De twee Penthousen, met hun daktuinen, die het bevelen meningen van de Limassol horizon in de achtergrond van het Middellandse-Zeegebied - en de Flatjes zullen aanbieden, die hun villa-stijl levend met hun tuinen en pools zullen aanbieden.
De plaats verleent directe toegang tot zowel Germasogeia als de rotondes van Athanasios van Agio's en directe toegang tot straat Kolonakiou, een hoofdslagader in de stad en beachfront.
Het ontwerpteam dat door Armeftis Partners wordt geleid, een opmerkelijke architecturale praktijk actief in zowel Cyprus als Griekenland heeft, het project die in mening het optimale gebruik van gebieden, een overvloed van licht, nadruk op fijne meningen ontworpen en een opperst niveau van esthetica en detail hebben. De bestuurders van hun inspanning hebben altijd ingezetenen een opgeheven levensstijl en investeerders moeten geven een winstgevende terugkeer.
De penthousen zijn gesitueerd in de hoogste helft van het gebouw en zijn verdeeld in drie niveaus (niveaus 4-6). Zij bieden verder spectaculaire meningen van Limassol stad en het overzees aan.
? slim controlesysteem die voor elke flat verlichting en blinden (bepalingen voor blinden) opnemen ?- Bepalingen voor satelliet en televisienetwerk?- Bepalingen voor correct systeem in flats?- Voorziening voor draadloos alarmsysteem voor flats? USB contactdozen in bepaalde plaatsen binnen sporen van de flats? de Elektrische handdoek in de beschermingssysteem van de Bliksem van de badkamerss? Gemeenschappelijk lift ? voor bescherming van M&E de opsporingssysteem van de Brand van dakinstallaties ? voor gemeenschappelijke gebieden? ingang Keyless aan de bouw voor de ingangssysteem van de ingezetenen? Videotelefoon aan de bouw van voor gasten ? Één elektrische auto het laden post voor elke flat met voorziening voor tweede
Eigenschappen
Slim Huis:
Mountain View:
Dubbele Verglazing:
Engelse reeksdouche:
De voorziening van de centrale verwarming:
De Mening van de stad:
Gespleten eenhedenvoorziening:
Behandelde veranda:
De montage van de luxe:
Kabeltelevisie- voorziening:
Onder druk gezet watersysteem:
Elektrische Garage:
Photovoltaic panelen:
De tuin van het dak:
? het slimme Systeem die van de Controle voor Elke Flat Verlichting en van Blinden (bepalingen voor Blinden) opnemen ?- Bepalingen voor van de Satelliet en van de Televisie van het Netwerk ?- Bepalingen voor Correct Systeem in van Flats ?- Voorziening voor het Draadloze Systeem van het Alarm voor de Contactdozen van Flats ? USB in Bepaalde Plaatsen binnen Sporen van de Handdoek van Flats ? de Elektrische in Systeem van de Bescherming van de Bliksem van de Lift ? van Badkamerss ? het Gemeenschappelijke voor Bescherming van het Systeem van de Opsporing van de Brand van de Installaties ? van het Dak M&E voor de Gemeenschappelijke Ingang Keyless van Gebieden ? aan de Bouw voor Systeem van de Ingang van de Telefoon van Ingezetenen ? het Video aan de Bouw van voor Gasten ? Één Elektrische het Laden van de Auto Post voor Elke Flat met Voorziening voor A Tweede
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Germasogeia
Regio: Limassol
Provincie: Limassol Stad
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 135 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2023
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Herenhuizen te koop in Germasogeia | Germasogeia Verminderd Vastgoed | Germasogeia Luxe Vastgoed | Germasogeia Goedkoop Vastgoed | Germasogeia Herenhuizen te koop | Germasogeia In aanbouw Herenhuizen te koop