Netherlands language

Verander taal close


Office-Space for sale in Agia Fyla Cyprus EN Immobiliers à Vendre Agia Fyla Limassol FR Inmueble a la venta Agia Fyla Limassol ES Immobilien zum Verkauf Agia Fyla Limassol DE Immobiliari in Venditap Agia Fyla Limassol IT Immobiliën te koop Agia Fyla Limassol NL Imoveis venda Agia Fyla Limassol PT дома Продажа недвижимости Agia Fyla Limassol RU
« Terug

Kantoor te koop Agia Fyla, Cyprus

£2.535.977 GBP | $3.207.601 USD
Type eigendom: Kantoor
Slaapkamers: Studio
Oppervlakte: 597 m2
Verkoop type: In aanbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/18/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Kantoor te koop Agia Fyla, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Geheel vloerbureau voor verkoop in het gebouw van het binnen 5 niveaubureau onder beklemming. Er zijn 11 parkeerplaatsen. Het behandelde gebied is 468m2 en het behandelde parkeren is 74m2. Op de vloer zijn er twee keukens, de toiletten van twee mannen en van twee vrouwen.
Het gebouw wordt geconstrueerd in twee percelen van totaal gebied 2183 sq.m.
Het bestaat uit van vijf vloeren van bureaus, van totaal behandeld gebied van 3017 sq.m.
Op de benedenverdieping is er een hal van 68 sq.m., met extra behandeld gebied van 412sq.m.
Er is Gemakkelijke toegang tot de weg. voor het Mediterrane Ziekenhuis.
De aanvankelijke plannen voorzagen 55 parkeerplaatsen, die het vereiste door wet voldeden. Met de revisie en de toevoeging van het ondergrondse parkeren, zijn de parkeerplaatsen gestegen tot 79. (18 van de extra parkerenplaatsen zijn besteed aan de hoogste 2 vloeren).
Het centrale Systeem VRV/VRF met onafhankelijk Plafond zette Ingebouwde eenheden in al Bureaus en Hal van de Ingang, het systeem van kabeltelevisie van de Installatie van de Verlichting van de Noodsituatie op om alle gemeenschappelijke gebieden, de VideoInstallatie van de Telefoon/kaart-Lezer toegangsbeheer aan voetingangen en aan parkeerterrein, 100 photo-voltaic panelen, 25% bijdrage uit vernieuwbare energiebronnen te controleren
Eigenschappen
Alarm:
Beveilig Deur:
De Datum van de bouw: 01/07/2024
Het centrale Systeem VRV/VRF met Onafhankelijk Plafond zette Ingebouwde Eenheden in Al Bureaus en Hal van de Ingang, het Systeem van kabeltelevisie van de Installatie van de Verlichting van de Noodsituatie op om Alle Gemeenschappelijke Gebieden, de VideoInstallatie van de Telefoon/kaart-Lezer Toegangsbeheer aan VoetIngangen en aan Parkeerterrein, 100 Photo-voltaic Comités, de Bijdrage van 25% uit Vernieuwbare Energiebronnen te controleren
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Fyla
Regio: Limassol
Provincie: Limassol Stad
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 597 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Agia Fyla Verminderd Vastgoed | Agia Fyla Luxe Vastgoed | Agia Fyla Goedkoop Vastgoed | Agia Fyla Kantoor te koop | Agia Fyla In aanbouw Kantoor te koop