Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Empa Cyprus EN Immobiliers à Vendre Empa Paphos FR Inmueble a la venta Empa Paphos ES Immobilien zum Verkauf Empa Paphos DE Immobiliari in Venditap Empa Paphos IT Immobiliën te koop Empa Paphos NL Imoveis venda Empa Paphos PT дома Продажа недвижимости Empa Paphos RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Empa, Cyprus

£341.912 GBP | $425.918 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 149 m2
Oppervlakte grond: 372 m2
Verkoop type: In aanbouw
Geschatte datum van voltooiing: 2024

pool Zwembad
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/23/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Empa, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Het nieuwe project wordt gevestigd op een afgezonderd gebied dichtbij Paphos tussen de dorpen van Empa en Tala.
Het project is allen over de mening en het comfort. Het gebied wordt omringd door weelderige bomen en struiken. Tezelfdertijd biedt het één van de beste meningen in Paphos aan: het overzees en de stad. Samen met gescheiden van dorpsgebied dat uw privacy beveiligt, heeft het zijn gemak. De huizen verleent gemakkelijke toegankelijkheid aan alle noodzakelijke belevingswaarde: internationale school, supermarkten, kust, en stadscentrum.
Het project bestaat uit 13 villa's in luxe lagom ontwerp met het traditionele gebruik van steen en het hout eindigt. Allemaal hebben hun privé parkeren op schoonschijnend perceel van 400 sq.m.
Het is allen over saldo, comfort, harmonie, schone lijnen en lichte kleuren. Alles over de villa maakt gevoelsrust en brengt een vrede van mening.
Eigenschappen
Beveilig Deur:
Privé Zwembad:
Slim Huis:
Engelse reeksdouche:
De voorziening van de centrale verwarming:
Gespleten eenhedenvoorziening:
Behandelde veranda:
Kabeltelevisie- voorziening:
Onder druk gezet watersysteem:
Photovoltaic panelen:
Tuin:
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Empa
Regio: Paphos
Provincie: Pafos
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 149 m2
Oppervlakte grond: 372 m2
Bouwdatum: 2024
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Empa | Empa Verminderd Vastgoed | Empa Luxe Vastgoed | Empa Goedkoop Vastgoed | Empa Huizen-Villa te koop | Empa In aanbouw Huizen-Villa te koop | Empa Huizen-Villa Zwembad te koop