Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Agios Athanasios Cyprus EN Immobiliers à Vendre Agios Athanasios Limassol FR Inmueble a la venta Agios Athanasios Limassol ES Immobilien zum Verkauf Agios Athanasios Limassol DE Immobiliari in Venditap Agios Athanasios Limassol IT Immobiliën te koop Agios Athanasios Limassol NL Imoveis venda Agios Athanasios Limassol PT дома Продажа недвижимости Agios Athanasios Limassol RU
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Agios Athanasios, Cyprus

£507.195 GBP | $641.520 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 136 m2
Verkoop type: In aanbouw
Geschatte datum van voltooiing: 2023

pool Zwembad
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/18/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te koop Agios Athanasios, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Moderne 2+1 die slaapkamerpenthouse in de kleine bouw in vrij woonwijk wordt gevestigd. Dicht bij alle belevingswaarde en met gemakkelijke toegang tot autosnelweg.
De bouw zal in September 2023 klaar zijn.
Uitstekende kwaliteit de van uitstekende kwaliteit van porseleintegels lamineerde parketvloeren in de slaapkamers Moderne Italiaanse hoog-standaardkeukenkasten en de garderobesKeukens, toiletten, en de gangenplafonds zullen met gipsraad met ingebouwde schijnwerpers worden verfraaid. De lichten of de kroonluchters van de slaapkamer zijn niet inbegrepen. De vensters van het aluminium met thermische isolatieprestaties, verdubbelen verglaasd glas om extra thermische isolatie te verstrekken. Volledig - het operationele vloer verwarmen met de Voorwaarden van de warmtepomp (slechts in de penthouse) Lucht installeerde (VRV slechts in de penthouse) Een zonnepaneel om heet water & reservoirtank voor elke vlakte te verstrekken. Ook, zal er voorziening voor een waterontharder zijn. Een onder druk gezet systeem zal worden geïnstalleerd om extra druk van water in elke vlakte te verstrekken. Het privé zwembad (slechts op het dakterras van de penthouse) behandelde Provisiekamer de Met poorten van de parkereningang
Eigenschappen
Lift:
Privé Zwembad:
Bergruimte:
Dubbele Verglazing:
Gepaste keuken:
Engelse reeksdouche:
Gespleten eenhedenvoorziening:
Behandelde veranda:
De montage van de luxe:
Video deurtelefoon:
Onder druk gezet watersysteem:
De tuin van het dak:
Uitstekende kwaliteit de van uitstekende kwaliteit van de Tegels van het Porselein lamineerde de Vloeren van het Parket in de de Moderne Italiaanse hoog-StandaardKeukenkasten van Slaapkamers en Keukens van Garderobes, Toiletten, en de Plafonds van Gangen zullen met de Raad van het Gips met Ingebouwde Schijnwerpers worden verfraaid. De Lichten of de Kroonluchters van de slaapkamer zijn niet Inbegrepen. De Vensters van het aluminium met de Prestaties van de Thermische Isolatie, verdubbelen Verglaasd Glas om Extra Thermische Isolatie te verstrekken. Volledig - het operationele Verwarmen van de Vloer met De Voorwaarden van de Lucht van de Warmtepomp (slechts in de Penthouse) installeerde (VRV slechts in de Penthouse) een Zonnepaneel om de Tank van het Hete Water & van het Reservoir voor Elke Vlakte te verstrekken. Ook, zal Er Voorziening voor een Waterontharder zijn. Een onder druk gezet Systeem zal worden geïnstalleerd om Extra Druk van Water in Elke Vlakte te verstrekken. Het privé Zwembad (slechts op het Terras van het Dak van de Penthouse) behandelde Provisiekamer de Met poorten van de Ingang van het Parkeren
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agios Athanasios
Regio: Limassol
Provincie: Zuidkust
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 136 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2023
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Appartement te koop in Agios Athanasios | Agios Athanasios Verminderd Vastgoed | Agios Athanasios Luxe Vastgoed | Agios Athanasios Goedkoop Vastgoed | Agios Athanasios Appartement te koop | Agios Athanasios In aanbouw Appartement te koop | Agios Athanasios Appartement Zwembad te koop