Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Psematismenos Cyprus EN Immobiliers à Vendre Psematismenos Larnaca FR Inmueble a la venta Psematismenos Larnaca ES Immobilien zum Verkauf Psematismenos Larnaca DE Immobiliari in Venditap Psematismenos Larnaca IT Immobiliën te koop Psematismenos Larnaca NL Imoveis venda Psematismenos Larnaca PT дома Продажа недвижимости Psematismenos Larnaca RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Psematismenos, Cyprus

£307.720 GBP | $383.326 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Oppervlakte: 91 m2

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Emerald Property Consultants - Cyprus
Helen Daniilidou
Locatie: Cyprus
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Psematismenos, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Villa met vier slaapkamers voor Verkoop in Psematismenos met de Akten van de Titel
Dit maakte los, wordt de villa met vier slaapkamers geplaatst op een groot perceel in een stille woonwijk binnen het district van Psematismenos, dichtbij aan de overweldigende heuvels en een korte afstand aan Zygi. Buiten, heeft het bezit een privé behandelde aandrijving die 3 auto's, een grote voorveranda met plaatsingsgebied, en aan het achtergedeelte van het bezit kan aanpassen een mooie ruime tuin met een afzonderlijk pergola behandeld het zetten gebied met dat het belangrijke openlucht onderhouden. Binnen zijn er een luchtige open plankeuken, het leven en het dineren gebied met een werkende brander van het eigenschaplogboek, een gastWC en een dubbele slaapkamer. Boven zijn er drie dubbele slaapkamers met gepaste garderobes, één die toegang tot een privé balkon met een verbazende overzeese mening en een familiebadkamers hebben.
- 4 dubbele slaapkamers met gepaste garderobes
- Het open plan leven, keuken en het dineren gebied
- De werkende brander van het eigenschaplogboek
- Volledig gepaste keuken
- Beneden gastWC
- Onlangs geïnstalleerde airconditioning helemaal
- Blinden op alle vensters
- Behandeld privé parkeren voor 3 auto's
- Het dineren kiosk met BBQ/oven Kleftiko
- Grote openluchtopslageenheid
- Geïnstalleerd werkend alarmsysteem
- Volledig WiFi
- Privé goed voor tuinirrigatie
- Geleverd
- Interne 91m2
- Balkon 11m2
- Perceel 430m2
- 5 minuten aan lokale winkels en belevingswaarde
- 5 minuten aan Jachthaven Zygi
- 30 seconden aan meest dichtbijgelegen strand en overzees
- 15 minuten aan Internationale Luchthaven Larnaca
- Gemakkelijke toegang tot de weg
- Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
- De Efficiency van de energie TBC
Psmatismenos Psevdas
Psevdas is een dorp van provincie Larnaca en is kruispunten van drie steden, Larnaca, Nicosia en Limassol. Zijn geografische plaats staat gemakkelijke doorgang aan alle steden van Cyprus toe. Het grenzen de dorpen van Agia Anna, Mosfiloti, Lympia en Pyrga. Het is een semi-bergachtig gebied en door bergen en verscheidene kleine heuvels omringd. De grootste berg is Apidaki, die aan het zuiden van Psevdas wordt gevestigd. De naam werd genomen uit wilde peren die daar of van de vorm waren die als een perenreus kijkt. Aan het noordwesten van het dorp is Onderstel Mallouthkiatis, aan het noorden is Rominos en Misikipos en aan het oosten van het dorp zijn Aspra Ori (Bergen). Hun naam werd genomen uit hun grond, die wit is. Het dorp is groen, rijk aan vegetatie. Het heeft vele mooie en grote bomen en wilde dichtbegroeide vegetatie. In het dorp van Psevdas, werd de kerk van Agio's Ioannis Theologos, die ook de patroonheilige van het dorp is, gebouwd precies 109 jaar geleden. Op de plaats waar de kerk van vandaag wordt gevestigd, waren er
een andere kleiner van de de 17de eeuwADVERTENTIE. Van dit, werden de heilige evangelies van ADVERTENTIE 1637 ook gevonden en ADVERTENTIE 1763, het oude pictogram van St. John de Theoloog, die terug naar de de zestiende-16th-17ste eeuwenADVERTENTIE dateren.
-
* De Akten van de titel
* Airconditioning
* Overzeese Mening
* Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
* Het lopen afstand aan het Strand
* Wederverkoop
* De Efficiency van de energie TBC
Psematismenos
Psematismenos
Provincie: Larnaca
Het Type van verkoop: Voor Verkoop
Ref #: EPCC2100
Airconditioning
Overzeese Mening
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
Het lopen afstand aan het Strand
Wederverkoop
De Akten van de titel
Airconditioning
Overzeese Mening
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
Het lopen afstand aan het Strand
Wederverkoop
De Efficiency van de energie TBC
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Psematismenos
Regio: Larnaca
Provincie: Zuidkust
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 91 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Psematismenos | Psematismenos Verminderd Vastgoed | Psematismenos Luxe Vastgoed | Psematismenos Goedkoop Vastgoed | Psematismenos Huizen-Villa te koop