Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Pernera-Protaras Cyprus EN Immobiliers à Vendre Pernera-Protaras Famagusta FR Inmueble a la venta Pernera-Protaras Famagusta ES Immobilien zum Verkauf Pernera-Protaras Famagusta DE Immobiliari in Venditap Pernera-Protaras Famagusta IT Immobiliën te koop Pernera-Protaras Famagusta NL Imoveis venda Pernera-Protaras Famagusta PT дома Продажа недвижимости Pernera-Protaras Famagusta RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pernera-Protaras, Cyprus

£341.912 GBP | $425.918 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 128 m2
Oppervlakte grond: 262 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Emerald Property Consultants - Cyprus
Helen Daniilidou
Locatie: Cyprus
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pernera-Protaras, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Losgemaakte Villa met drie slaapkamers voor Verkoop in Pernera met de Akten van de Titel
Op het ingaan van deze verrukkelijke villa met drie slaapkamers, door een portiekingang, gaat u een licht en luchtig open plan in die, het dineren en volledig gepast keukengebied met beneden gastWC leven. Boven zijn er drie dubbele slaapkamers met gepaste garderobes en een familiebadkamers met een bad en douche over de bovenkant. De hoofdslaapkamer profiteert van ensuitefaciliteiten en toegang tot een privé balkon dat met de tweede slaapkamer wordt gedeeld. Van het landen verleent een zolder broedsel met trekkracht onderaan treden toegang tot extra dakopslag. Buiten worden er goed gehandhaafd de gestempelde concrete veranda's met een astro plaatsingsgebied, off-road autoparkeren, privé zwembad met openluchtdouche, baksteen gebouwde BBQ, het zonnebaden gebied en afzonderlijke pergola behandelde plaatsing voor het openlucht onderhouden turfed. Dit bezit zou een grote familiehuis, een vakantiehuur of een investeringskans maken.
- 3 dubbele slaapkamers met gepaste garderobes
- Hoofdslaapkamer met ensuite en gedeeld balkon
- Open plan die, en keukengebied leven dineren
- Volledig gepaste keuken
- De badkamers van de familie en gastWC
- Airconditioning helemaal
- Overeen te komen meubilair
- Off-road autoparkeren
- Privé 3x6 zwembad met afzonderlijke douche
- Baksteen gebouwde BBQ
- Pergola behandeld het zetten gebied
- Interne 128 m2
- Aan het licht gebrachte veranda's 19 m2
- Balkon 14 m2
- De grootte van het perceel 262 m2
- Het lopen afstand aan de lokale winkels en de belevingswaarde
- Het lopen afstand aan het meest dichtbijgelegen strand
- 55 minuten aan Internationale Luchthaven Larnaca
- Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
- De Efficiency van de energie TBC
Pernera
Pernera is een kleiner toeristengebied dat door een beachfrontgang met de grotere toevlucht van Protaras wordt verbonden. Hier zult u kleinere, afgezonderde stranden met inbegrip van Baai Sirena en Strand Louma (dat als het Gouden strand van de Kust toe te schrijven aan het daar gevestigde hotel wordt bekend) en de Haven Protaras - de plaats van de nieuwe Jachthaven Paralimni vinden. Pernera heeft verscheidene hotels om te kiezen van en een overvloed die van vakantievilla's en flats, tot het maken een populaire keus voor families die een weinig meer onafhankelijkheid op hun vakantie zoeken. Vele villa en flateigenaars leven een groot deel hier van het jaar zodat is er het hele jaar door het leven in het gebied allen. Hoewel beschouwd als een stillere toevlucht, Pernera heeft een verscheidenheid van giftwinkels, koffie, bars, restaurants en traditionele tavernas om van met opties te kiezen om alle smaken en begrotingen aan te passen.
-
* De Akten van de titel
* Privé Zwembad
* Het lopen Afstand aan het Strand
* Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
* Overeen te komen meubilair
* Wederverkoop
* De Efficiency van de energie TBC
Pernera
Pernera
Provincie: Famagusta
Het Type van verkoop: Voor Verkoop
Ref #: EPCC0382
Privé Zwembad
Het lopen Afstand aan het Strand
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
Overeen te komen meubilair
Wederverkoop
De Akten van de titel
Privé Zwembad
Het lopen Afstand aan het Strand
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
Overeen te komen meubilair
Wederverkoop
De Efficiency van de energie TBC
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pernera-Protaras
Regio: Famagusta
Provincie: Protaras
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 128 m2
Oppervlakte grond: 262 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Pernera-Protaras | Pernera-Protaras Verminderd Vastgoed | Pernera-Protaras Luxe Vastgoed | Pernera-Protaras Goedkoop Vastgoed | Pernera-Protaras Huizen-Villa te koop | Pernera-Protaras Huizen-Villa Zwembad te koop