Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Geroskipou Cyprus EN Immobiliers à Vendre Geroskipou Paphos FR Inmueble a la venta Geroskipou Paphos ES Immobilien zum Verkauf Geroskipou Paphos DE Immobiliari in Venditap Geroskipou Paphos IT Immobiliën te koop Geroskipou Paphos NL Imoveis venda Geroskipou Paphos PT дома Продажа недвижимости Geroskipou Paphos RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Geroskipou, Cyprus

£273.529 GBP | $340.734 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 77 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Emerald Property Consultants - Cyprus
Helen Daniilidou
Locatie: Cyprus
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Geroskipou, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Flat met twee slaapkamers voor Verkoop in Geroskipou, Paphos - de Nieuwe Akten van de Titel (bouw Proces)
Voorleggend dit project, een exclusieve gemeenschap met poorten die op het ontwikkelende gebied van lagere Geroskipou, Cyprus wordt gevestigd. Met zijn eigentijdse stijl en luxueus binnenland, dit woon complexe aanbiedingen een echt uitzonderlijke het leven ervaring. De gemeenschap bestaat uit vijf die flatblokken, zorgvuldig worden ontworpen om de adembenemende panoramische overzeese meningen te maximaliseren van die van bijna elke eenheid kunnen worden genoten.
De flats zijn een testament aan verfijning en elegantie, opscheppend gladde en moderne architectuurontwerpen. Elke eenheid wordt meticulously bewerkt met ruime lay-outs, die voor een overvloed van natuurlijk licht toestaan de leefruimten te overstromen. Het binnenland wordt tastefully benoemd met uitstekende kwaliteit eindigt en inrichtingen, creërend een open en luchtige sfeer.
De ingezetenen zullen toegang tot een serie van overzichtsbelevingswaarde hebben. De gemeenschap kenmerkt zonder onderbreking veiligheid, die een veilig en veilig milieu voor alle ingezetenen verzekeren. Er is een volledig uitgeruste gymnastiek, die ingezetenen toestaan om een actieve levensstijl te handhaven zonder het gebouw te verlaten. Een groot communale pool verstrekt een verfrissende oase, terwijl de vestiaires gemak en comfort aanbieden.
De ontwikkeling biedt een verscheidenheid van flatconfiguraties aan kostuum verschillende voorkeur en levensstijlen aan. Of u naar een comfortabele terugtocht met één slaapkamer streeft, zal een ruim toevluchtsoord met twee slaapkamers, of een overvloedige woonplaats met drie slaapkamers, u het perfecte huis binnen dit project vinden. Elke eenheid komt volledig met een moderne keuken, luxueuze badkamerss, een ruime bergruimte, en een uiterst nauwgezette aandacht aan detail.
De ontwikkeling verstrekt ruime parkeerplaats voor zowel ingezetenen als gasten, die gemak en gemak van toegang verzekeren. Goed-manicured tuinen creëren een rustige en het welkom heten atmosfeer, verder verbeterend het algemene beroep van de gemeenschap.
Gesitueerd met directe toegang tot een hoofdweg, biedt het project uitstekende connectiviteit aan andere gebieden die van de stad en de luchthaven aan, het maken voor die die ideaal naar een evenwicht tussen toegankelijkheid en kalmte streven. Het ontwikkelende gebied van lagere Geroskipou biedt opwindende kansen voor de groei en ontwikkeling, met moderne infrastructuur en sociale belevingswaarde die worden gevestigd.
Met zijn onvergelijkelijke combinatie luxe, gemak, en overweldigende overzeese meningen, is deze ontwikkeling een buitengewone investeringskans die niet zou moeten worden gemist. Ervaar de epitome van kwaliteit en het moderne leven in deze exclusieve woongemeenschap, waar elk detail meticulously is geweest curated om een echt uitzonderlijke en exclusieve levensstijl aan te bieden.
- Twee slaapkamers met gepaste garderobes
- Open plan leven die - dineren - keukengebied
- Volledig gepaste keuken
- Twee badkamerss
- Koelsysteem VRV
- Niet gemeubileerd
- Toegewezen parkeerplaats
- De ruimte van de opslag
- Communaal zwembad
- Gymnastiek
- Veiligheid
- Complex met poorten
- Intern gebied 77 - 86 m2
- Behandelde veranda 15 - 22 m2
- Dicht bij lokale belevingswaarde
- Communale Prijs TBC
- 5 minuten aan het meest dichtbijgelegen strand
- 6 minuten aan de meest dichtbijgelegen golfcursus
- 12 minuten aan Haven Paphos met zijn brede selectie van restaurants, bars en belevingswaarde
- 14 minuten aan Internationale Luchthaven Paphos
- Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus - Snel Spoor
- Behoudens de BTW
- De Efficiency van de energie TBC
Geroskipou
Geroskipou is het kuststadsoosten van Paphos en is de tweede - grootste gemeente in het District. Dit dorp heeft namelijk een aantal kenmerken zijn opmerkelijke vijf-overkoepelde Byzantijnse kerk van Agia Paraskevi, een volksmuseum en een groot traditioneel vierkant. Het gebied is ook gekend voor de productie van Cypriotische Verrukking of lokum aangezien het plaatselijk het heeft geweten. Er is overvloed van winkels, kiosken, restaurants en bars in dit dorp evenals vele gebieden van afgezonderde kustlijn en is slechts een korte aandrijving van Stad Paphos.
-
* De Nieuwe Akten van de titel (bouw Proces)
* Communaal Zwembad
* Eigentijdse Stijl
* Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus - Snel Spoor
* Behoudens de BTW
* Van Plan - Voltooiing TBC
* De Efficiency van de energie TBC
Geroskipou
Geroskipou
Provincie: Paphos
Het Type van verkoop: Voor Verkoop
Ref #: MED031N2
Communaal Zwembad
Eigentijdse Stijl
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus - Snelle Tra
Behoudens de BTW
Van Plan - Voltooiing TBC
De Nieuwe Akten van de titel (bouw Proces)
Communaal Zwembad
Eigentijdse Stijl
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus - Snelle Tra
Behoudens de BTW
Van Plan - Voltooiing TBC
De Efficiency van de energie TBC
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Geroskipou
Regio: Paphos
Provincie: Pafos
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 77 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Geroskipou | Geroskipou Verminderd Vastgoed | Geroskipou Luxe Vastgoed | Geroskipou Goedkoop Vastgoed | Geroskipou Appartement te koop | Geroskipou Nieuwbouw Appartement te koop | Geroskipou Appartement Zwembad te koop