Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Frenaros Cyprus EN Immobiliers à Vendre Frenaros Famagusta FR Inmueble a la venta Frenaros Famagusta ES Immobilien zum Verkauf Frenaros Famagusta DE Immobiliari in Venditap Frenaros Famagusta IT Immobiliën te koop Frenaros Famagusta NL Imoveis venda Frenaros Famagusta PT дома Продажа недвижимости Frenaros Famagusta RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Frenaros, Cyprus

£203.437 GBP | $253.421 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Oppervlakte: 134 m2
Oppervlakte grond: 218 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Emerald Property Consultants - Cyprus
Helen Daniilidou
Locatie: Cyprus
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Frenaros, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Verbinding Losgemaakte Villa met vier slaapkamers voor Verkoop in Frenaros
Het overweldigen, handhaafde verbinding losgemaakte die villa goed met vier slaapkamers op vrij woonwijk in het dorp van Frenaros met een korte aandrijving aan naburige dorpen van Liopetri en Dherynia wordt gevestigd.
Aangezien u het bezit ingaat wordt u ontmoet een ruime open planzitkamer met de plaats van de eigenschapbrand, het dineren gebied met moderne volledig gepaste keuken van waar er schuifdeuren die tot achterveranda en poolgebied leiden zijn. Ook op de benedenverdieping zijn er grote dubbele slaapkamer met Engels-reeksfaciliteiten en toegang tot de buitenkant, afzonderlijke zoektochtWC en extra opslagkabinetten in de gang. Een marmeren trap leidt tot het parterre waar u drie goede grootteslaapkamers allen met gepaste garderobes zult vinden. Ook op de 1st verdieping zult u een moderne familiebadkamers met luchtdouche vinden. Het bezit is gepast met airconditioning, plafondventilatoren, de vliegschermen en logboekbrander om u comfortabel het hele jaar door te houden allen.
Buiten er een autoparkeren met poorten, reeds lang gevestigde gemakkelijk zijn om tuin met privé pool te handhaven, een houten pergola en zij en achterveranda's met veel ruimte voor het zonnebaden en voor het genieten van van dineren het in de open lucht.
Dit is een prachtige plaats voor hen dienaar strevend het vreedzame pensionering plaatsen of die met jonge families die wil een veilig, gezond milieu voor hun kinderen en aan de drukte van de toeristengebieden zou willen ontsnappen en enkel willen achterover leunen en ontspannen.
- 3 slaapkamers met gepaste garderobes op de 1st verdieping
- de 2de slaapkamer heeft toegang tot privé balkon
- Één dubbele slaapkamer op de benedenverdieping met Engels-reeksfaciliteiten en toegang tot de buitenkant
- Moderne volledig gepaste keuken met het dineren gebied
- Open plan, ruime zitkamer met de brander van het eigenschaplogboek
- De badkamers van de familie met luchtdouche
- Beneden gastWC
- Beneden extra opslagkabinetten
- De gepaste vliegschermen
- Plafondventilatoren
- Airconditioning
- Geleverd deel
- Autoparkeren met poorten
- Houten pergola
- Gepaste afbaardende rol voor extra schaduw
- Privé zwembad 8x3 m2
- Interne 134 m2
- Balkon 3 m2
- Veranda 3 m2
- De grootte van het perceel 218 m2
- Communale niet Toepasselijke Prijzen
- 5 minuten aan de lokale winkels en de belevingswaarde
- 15 minuten aan het meest dichtbijgelegen strand
- 45 minuten aan Internationale Luchthaven Larnaca
- Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
- De Wetgeving van Cyprus - de Akten van de Titel met Toepassing
- De Efficiency van de energie TBC
Frenaros
Frenaros is één van de traditionele „Kokkinochoria dorpen“ van de betekenis „rode grond“ en biedt het beste in land het leven aan terwijl ook het zijn binnen een korte aandrijving aan de vele mooie stranden in het gebied. Het dorp heeft volledige belevingswaarde voor elke dag het leven met inbegrip van koffiewinkels, tavernas en een 24 uurbakkerij en is een populaire keus voor die die vrede zoeken en stil en voor families die een veilig, gezond milieu voor hun kinderen zoeken. Er is ook een vrije tijdscentrum met een van het 25 meter binnen verwarmde pool en Tennis Club in het dorp.
-
* Vrij de Plaats van het Dorp
* Privé Zwembad
* Airconditioning
* Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
* De Wetgeving van Cyprus - de Akten van de Titel met Toepassing
* Wederverkoop
* De Efficiency van de energie TBC
Frenaros
Frenaros
Provincie: Famagusta
Het Type van verkoop: Voor Verkoop
Ref #: EPCC3320
Privé Zwembad
Airconditioning
Geschikt voor de Permanente Residentie van Cyprus
De Wetgeving van Cyprus - de Akten van de Titel met Toepassing
Wederverkoop
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Frenaros
Regio: Famagusta
Provincie:
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 134 m2
Oppervlakte grond: 218 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Frenaros | Frenaros Verminderd Vastgoed | Frenaros Luxe Vastgoed | Frenaros Goedkoop Vastgoed | Frenaros Huizen-Villa te koop | Frenaros Huizen-Villa Zwembad te koop