Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Sosua Dominican Republic EN Immobiliers à Vendre Sosua Sosua FR Inmueble a la venta Sosua Sosua ES Immobilien zum Verkauf Sosua Sosua DE Immobiliari in Venditap Sosua Sosua IT Immobiliën te koop Sosua Sosua NL Imoveis venda Sosua Sosua PT дома Продажа недвижимости Sosua Sosua RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Sosua, Dominicaanse

£288.995 GBP | $359.999 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte grond: 887.24 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Select Caribbean Properties
Sabine A Mertes-Urbahn
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels, Spaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Sosua, Dominicaanse

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Beschrijving
De villa Cabarete wordt Met twee slaapkamers genesteld binnen een prachtig gemodelleerde tropische tuin
De lange palmen, de trillende bloeiende installaties, en het weelderige groen omringen het bezit, die tot een natuurlijke buffer van de buitenwereld leiden.
De villa Cabarete wordt met twee slaapkamers gevestigd in een bekende gemeenschap met poorten met de 24/7 veiligheidsdienst, belevingswaarde, een restaurant, en aardige gangen.
De ruime pool rekt zich uit van het huis uit, foutloos mengend met het tropische landschap. Het biedt een verfrissende vlucht op hete dagen aan en dient als steunpunt voor ontspanning.
De veranda en het openluchtplaatsingsgebied verstrekken een aardige mening van de tuin en de pool. Deze ruimten zijn perfect voor het lounging, het dineren, en onderhoudende gasten terwijl het genieten van van de tropische wind.
Het binnenland van de villa Cabarete met twee slaapkamers mengt foutloos met de buitenkant door grote glasdeuren en open vloerplannen, die natuurlijk licht en winden toestaan om door de leefruimten te vloeien. Het binnenland wordt versierd met tropisch-themed decor, met inbegrip van kleurrijke textiel, tropisch kunstwerk, en binneninstallaties, creërend een samenhangende en het uitnodigen atmosfeer.
De hoofdslaapkamer en de gastslaapkamer bieden overweldigende poolmeningen aan en openen op een privé terras. Het heeft voor comfort en ontspanning, met ruime ensuitebadkamerss ontworpen.
De keuken is uitgerust met moderne toestellen, een groot eiland voor het koken en het dineren, en brede vensters die kadermeningen van de tuin.
Het leven in een weelderig tropisch oasehuis is als het hebben van een stuk van paradijs als uw huis. Het biedt het perfecte mengsel van natuurlijke schoonheid en modern comfort aan, die u toestaan om in het tropische milieu onder te dompelen terwijl het genieten van van alle luxe van het eigentijdse leven.
Het bezit is dicht aan de internationale luchthaven van Puerto Plata (KNAL), de mooie Baai Sosua, en de beroemde brandingsstad van Cabarete.
Bericht me op WhatsApp
Eigenschappen:
* 24hr Elektriciteit
* 24hr Veiligheid
* Airconditioning
* Gemeenschap met poorten
* Dichtbij Golf
* Dichtbij Scholen
* Dichtbij het Winkelen
* Pool
Dit bezit van de de villastijl van de familyhomeluxe wordt gevestigd binnen is momenteel de Villa's van de Luxe en is vermeld op Uitgezochte Caraïbische Eigenschappen. Dit bezit is vermeld bij $ 360,000.00. Het heeft 2 beddenslaapkamers, 2 badenbadkamerss, en is 128 m2. Het bezit werd gebouwd in jaar.
24hr elektriciteit
24hr veiligheid
24hr elektriciteit
24hr elektriciteit
24hr veiligheid

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Sosua" Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres: Luxury Villas $ 360
Postcode:
Plaats: Sosua
Regio: Sosua
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 887.24 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Sosua | Sosua Verminderd Vastgoed | Sosua Luxe Vastgoed | Sosua Goedkoop Vastgoed | Sosua Appartement te koop | Sosua Appartement Zwembad te koop