Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Cap Cana Dominican Republic EN Immobiliers à Vendre Cap Cana Punta Cana FR Inmueble a la venta Cap Cana Punta Cana ES Immobilien zum Verkauf Cap Cana Punta Cana DE Immobiliari in Venditap Cap Cana Punta Cana IT Immobiliën te koop Cap Cana Punta Cana NL Imoveis venda Cap Cana Punta Cana PT дома Продажа недвижимости Cap Cana Punta Cana RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Cap Cana, Dominicaanse

£2.077.422 GBP | $2.587.834 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 7
Oppervlakte: 826.88 m2
Verkoop type: In aanbouw
Geschatte datum van voltooiing: December/2025

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Best House Realty BEHORE SRL
Francis Brito
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Francis Brito
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 9/19/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Cap Cana, Dominicaanse

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De luxe in uw nieuwe levensstijl Luxueuze villa wordt doordrongen voor verkoop in GLBcana, de Dominicaanse republiek GLB Cana van puntacana is een exclusieve en geselecteerde die gemeenschap, in de provincie van La Altagracia wordt gevestigd, door spectaculaire witte zandstranden en palmen die wordt omringd. Waarom leef in GLBcana? Cana van GLB is synoniem van: · Levenskwaliteit · Maatschappelijk aanzien · Luxe en Exclusiviteit Zijn aantrekkelijkheden: · canatoevlucht & club van jachthavenpunta · het poloclub van puntacana · De Club & het Golf van Espada van Punta (nummer 1 van de Caraïben en Mexico, 18 gaten voor het overzees) · Het golfcursus van GLB Cana (27 gaten) · Los Corales golfcursus (18 gaten naast het overzees) · Stranden · Stallen · Het Nationale Park van Indigenas van Ojos · Casino · Visserij · Navigatie · De restaurants wordt de Dominicaanse Republiek geplaatst als toerismeleider in de Caraïben en Latijns Amerika, die meer dan 700.000 toeristen in het eerste trimester van 2023, met directe verbinding aan 80 landen en 7 internationale luchthavens, belangrijke hotelontwikkelingen en een brede waaier van luxeeigenschappen, paradisiacal stranden en plaatsen ontvangen die u van een unieke levensstijl op het hoogste niveau voorzien. Deze spectaculaire villa heeft een eigentijds ontwerp, comfortabele en functionele ruimten. Algemene van de ruimten? 7 badkamerss ? van kenmerken? 2 niveaus ? 6 van de het gebieds? Jacuzzi ? van de Dienst Bbq van het Terras ? van de Pool ? met 435.662 m2 op zijn die eerste niveau op het gebied van de Pool, Jacuzzi, picuzzi, bbq gebied, parkeren, 2 slaapkamers, 3 badkamerss, pakhuis, woonkamer, eetkamer, keuken, bar, biljart, de dienstruimte, wasserijgebied, gastbadkamers, 2 terrassen wordt verdeeld. 391.22 m2 op zijn die tweede niveau in 4 slaapkamers, kleedkamer, 4 badkamerss, terras, picuzzi, 3 balkons, kast wordt verdeeld. Eindigt en materialen? Concrete en houten voorzijde die een warme verschijning ? geven Natuurlijke Italiaanse porseleinvloeren in lichte en neutrale tonen? Italiaanse keuken met een modern ontwerp met hoog-weerstands waterafstotende raad, de Europese tapkranen van het hansgrohemerk met natuurlijke kwartscountertops, moderne hoogstaande en energy-efficient toestellen ? die badkamerss en openluchtgebieden, de Italiaanse antislipBadkamerss van de porseleintegel ? met Europese meubilair, toebehoren en kranen? Zwarte aluminiumprofielen behandelen met de hoogste Binnenlandse die deuren van kwaliteits Europese materialen ? van een materiaal bestand tegen temperatuurveranderingen en vochtigheid worden gemaakt, gebruikend mariene multilayer als basis. Een villa met een concept elegantie wordt ontworpen om de meest veeleisende smaken te ontmoeten die. Wacht vandaag geen langer, roep me en leer meer over deze spectaculaire villa.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Punta Cana International Airport, 10 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Cap Cana" Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres: Cap Cana - Punta Cana
Postcode:
Plaats: Cap Cana
Regio: Punta Cana
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 826.88 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: December/2025
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Buitenkant:
Garage: check
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi: check
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur:
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken: check
Surfen:
Wandelen:
Golfterrein: check
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Cap Cana | Cap Cana Verminderd Vastgoed | Cap Cana Luxe Vastgoed | Cap Cana Goedkoop Vastgoed | Cap Cana Huizen-Villa te koop | Cap Cana In aanbouw Huizen-Villa te koop | Cap Cana Huizen-Villa Zwembad te koop