Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Las Galeras Dominican Republic EN Immobiliers à Vendre Las Galeras Samana FR Inmueble a la venta Las Galeras Samana ES Immobilien zum Verkauf Las Galeras Samana DE Immobiliari in Venditap Las Galeras Samana IT Immobiliën te koop Las Galeras Samana NL Imoveis venda Las Galeras Samana PT дома Продажа недвижимости Las Galeras Samana RU
« Terug

Land-Perceel te koop Las Galeras, Dominicaanse

£175.782 GBP | $218.971 USD
Type eigendom: Land-Perceel
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Doucheruimtes: 2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Best House Realty
Rita Lissette Castillo
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Rita Lissette Castillo
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 9/22/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Land-Perceel te koop Las Galeras, Dominicaanse

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De flat met indrukwekkende die meningen van de Baai, in Las Galeras DE Samana Gated worden gevestigd complex met de veiligheid van 24 uur, heeft een comfortabel restaurant, gymnastiek, raadsspelen, twee zwembaden, bezoekerparkeren, de privé Eigenschappen van de strandFlat 2 ruimte 2 van de de keukenWasserij van de badkamersEetkamer open de kastTerras overziend de baaiToegang tot het terras van de ruimten en de mooie mening van de baai de perfecte plaats leverden om van het leven te genieten aangezien u verdient, is het ook ideaal voor investering aangezien het toeristenberoep een significant rendement van investering waarborgt. Wacht geen langer en contacteer me voor meer informatie
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Las Galeras" Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres: las galeras de samana
Postcode:
Plaats: Las Galeras
Regio: Samaná
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Buitenkant:
Garage:
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden:
Duiken:
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Land-Perceel te koop in Las Galeras | Las Galeras Verminderd Vastgoed | Las Galeras Luxe Vastgoed | Las Galeras Goedkoop Vastgoed | Las Galeras Land-Perceel te koop | Las Galeras Land-Perceel Zwembad te koop