Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Santo-Domingo Dominican Republic EN Immobiliers à Vendre Santo-Domingo Santo Domingo FR Inmueble a la venta Santo-Domingo Santo Domingo ES Immobilien zum Verkauf Santo-Domingo Santo Domingo DE Immobiliari in Venditap Santo-Domingo Santo Domingo IT Immobiliën te koop Santo-Domingo Santo Domingo NL Imoveis venda Santo-Domingo Santo Domingo PT дома Продажа недвижимости Santo-Domingo Santo Domingo RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Santo-Domingo, Dominicaanse

£242.287 GBP | $301.816 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Oppervlakte: 188 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Remax team Adriaan Smit
Adriaan Smit
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels, Spaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Santo-Domingo, Dominicaanse

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
vreedzame livingluxury homeschild vriendschappelijke buurt
Onthaal aan Residenza Bella, een uitstekend toevluchtsoord van eigentijdse die elegantie binnen de prestigieuze Altos DE Arroyo Hondo II buurt wordt genesteld. Deze overweldigende communautaire ontwikkeling met poorten definieert luxe het leven opnieuw, aanbiedend een uniek mengsel van verfijning, comfort, en gemak in het hart van één van meest gezochte gebieden van Santo Domingo de.
Plaats: Altos DE Arroyo Hondo II, Santo Domingo, Dominicaanse Republiek
Het Type van bezit: De WoonHuizen van de luxe
De Types van eenheid: 2 en 3 slaapkamershuizen
De Datum van de voltooiing: December, 2023
Belevingswaarde:
- Elegantie in Ontwerp: Residenza Bella schept een opvallend eigentijds architectuurontwerp op. Zijn gladde lijnen en hoogstaand beëindigen reeks een nieuwe norm voor het stedelijke leven.
- Ruim en licht-Gevuld Binnenland: Elk huis wordt zorgvuldig ontworpen met grote vensters om ruimte en natuurlijk licht te maximaliseren, die tot het uitnodigen en een comfortabel milieu leiden.
- Gastronomische Keukens: De goed-benoemde keukens zijn de droom van een chef-kok, voorkomen, premie cabinetry en countertops, perfect voor culinaire enthousiasten en onderhoudende gasten.
- Luxueuze HoofdReeksen: De hoofdslaapkamers voorzien een rustige terugtocht van bewegingsruimte, walk-in kasten, en Engels-reeksbadkamerss die luxe en kalmte afscheiden.
- De speelplaats van jonge geitjes.
24/7 Veiligheid: Uw veiligheid en vrede van mening zijn primordiaal. Het bezit is uitgerust met 24/7 veiligheid en toezichtsystemen om een veilig het leven milieu voor alle ingezetenen te verzekeren.
- Geschikte Plaats: Altos DE Arroyo Hondo II is gekend voor zijn nabijheid aan voor de betere inkomstklasse winkelcentra, het dineren opties, achtenswaardige scholen, en belangrijke bedrijfsdistricten, die tot het maken de ideale keus voor beroeps en families.
Algemene kenmerken van de huizen:
- Zaal.
-3 slaapkamers, hoofdslaapkamers met zijn eigen badkamers.
- De andere 2 slaapkamers delen één badkamers.
- Het leven ruimte.
- Het dineren gebied.
- Keuken.
- Garage voor 2 voertuigen.
- Kleine werf.
- Het gebied van de wasserij.
- De ruimte van de dienst.
- Het toilet van de gast
Waarom Residenza Bella?
Residenza Bella in Altos DE Arroyo Hondo II biedt een onvergelijkelijke het leven ervaring in Santo Domingo aan. Het is waar de moderne esthetica functionaliteit ontmoet, die een heiligdom verstrekken waar u de fijnere dingen in het leven afwikkelen en kunt smaken.
Mis deze kans niet om tot Residenza Bella uw nieuw huis te maken. Omhels een levensstijl van luxe, gemak, en prestige in het hart van exclusiefste buurt van Santo Domingo de. Contacteer ons vandaag om het privé bekijken te plannen en de epitome te ervaren van het stedelijke leven in Residenza Bella. Uw droomhuis wacht op.
Het plan van de betaling:
- Reserve USD$5,000.
- 15% van totale verkoopprijs op het ondertekenen van het contract.
- 25% van de verkoopprijs in maandelijkse voorschotten tijdens bouw.
- Blijvend 60% op levering.
CONTACT DE V.S. NU!
Eigenschappen
Overdracht
Identiteitskaart van objecten:
56625
Prijs:
Vraagprijs: $ 301.816 kopers? kosten
Goedkeuring:
In overleg
Beschikbaarheid
Status:
beschikbaar
Bouw
Voorwerp:
huis
Type:
het enige semi losgemaakte huis van het familiehuis
Nieuwe bouw
Ja
Investering:
Ja
Gemeenschap met poorten:
Ja
Faciliteiten:
De conditioningSliding doorNatural ventilatie van TV cableAir
Specialiteiten:
Oppervlakte en volume
Leefruimte:
188 m2
De oppervlakte van het perceel:
138 m2
Lay-out
Zalen:
6 ruimten
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Plaats
Buurt:
Altos DE Arroyo Hondo II
Situatie:
Op een stille weg
Mening:
gardenstreet
De registratie van het land
Oppervlakte:
138 m2
Werkingsgebied:
Geheel pakket
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Santo-Domingo
Regio: Santo Domingo
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 188 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Santo-Domingo | Santo-Domingo Verminderd Vastgoed | Santo-Domingo Luxe Vastgoed | Santo-Domingo Goedkoop Vastgoed | Santo-Domingo Huizen-Villa te koop | Santo-Domingo Nieuwbouw Huizen-Villa te koop