Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Bavaro-Punta Cana Dominican Republic EN Immobiliers à Vendre Bavaro-Punta Cana La Altagracia FR Inmueble a la venta Bavaro-Punta Cana La Altagracia ES Immobilien zum Verkauf Bavaro-Punta Cana La Altagracia DE Immobiliari in Venditap Bavaro-Punta Cana La Altagracia IT Immobiliën te koop Bavaro-Punta Cana La Altagracia NL Imoveis venda Bavaro-Punta Cana La Altagracia PT дома Продажа недвижимости Bavaro-Punta Cana La Altagracia RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Bavaro-Punta Cana, Dominicaanse

£232.806 GBP | $290.005 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 3
Doucheruimtes: 3
Oppervlakte: 144 m2
Verkoop type: In aanbouw
Geschatte datum van voltooiing: February/2024

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Best House Realty
Rita Lissette Castillo
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Rita Lissette Castillo
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 10/6/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Bavaro-Punta Cana, Dominicaanse

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Ruime flats van 144 M2, 2 slaapkamers en 3 volledige die badkamerss, in de exclusieve minuten van de Club van het Golf Cocotal en van het Land complexe enkel 6 van de beste stranden en 17 minuten van de internationale luchthaven van Punta worden gevestigd Cana. Het Golf van Cocotal en de Club van het Land hebben een cursus van het 27 die gatengolf door de Spaanse kampioen José Pepe Gancedo wordt ontworpen. Het project kenmerkt Plaats Punta Cana het 24 2 die slaapkamerflats heeft in 8 blokken 2 parkeerplaatsen per flat worden gevestigd Alle flats op het 1st niveau een Jacuzzi en een privé toegang tot tuin 3 niveaugebouwen met de penthouse van de lift Dubbele hoogte, mezzanine gebied 27 van 27 de faciliteitenKinderen van de Sporten van de mini-Markt van de Cafetaria van het Restaurant van de Belevingswaarde van Cocotal van de Pool van de Meter de cursusClubhuis van het gatengolf, pool, gymnastiekVoordelen hebben u wanneer het kopen van een eenheid ontvangt 25% korting bij de Meliá Kortingen van de het strandtoegang van het hotelHotel bij het restaurant van de Jachthaven Agua van de belevingswaarde van de Voordelen van de Club van het Golf Cocotal en van het Land van prijzen van de de wets de Witte lijn inbegrepen Reserve US$5,000 van Confotur van US$291,369.08 Levering Februari 2024 WEINIG BESCHIKBARE EENHEDEN genieten! Contacteer me vandaag voor meer informatie
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Bavaro-Punta Cana" Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres: Cocotal Golf and Country Club
Postcode:
Plaats: Bavaro-Punta Cana
Regio: La Altagracia
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 144 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: February/2024
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine: check
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur:
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein: check
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Bavaro-Punta Cana | Bavaro-Punta Cana Verminderd Vastgoed | Bavaro-Punta Cana Luxe Vastgoed | Bavaro-Punta Cana Goedkoop Vastgoed | Bavaro-Punta Cana Appartement te koop | Bavaro-Punta Cana In aanbouw Appartement te koop | Bavaro-Punta Cana Appartement Zwembad te koop