Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Vilcabamba Ecuador EN Immobiliers à Vendre Vilcabamba Loja FR Inmueble a la venta Vilcabamba Loja ES Immobilien zum Verkauf Vilcabamba Loja DE Immobiliari in Venditap Vilcabamba Loja IT Immobiliën te koop Vilcabamba Loja NL Imoveis venda Vilcabamba Loja PT дома Продажа недвижимости Vilcabamba Loja RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Vilcabamba, Ecuador

€278.538 EUR | £235.455 GBP |
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Doucheruimtes: 3
Oppervlakte: 273 m2
Oppervlakte grond: 604.08 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
Bouwdatum: 2023

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Milasol Leseigneur
Locatie: Ecuador
Talen: Engels, Spaans, Frans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Milasol Leseigneur
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/26/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Vilcabamba, Ecuador

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
- Dit huis met luxeafwerking heeft een gebied van ft2 273,00m2/2940.00, op heel wat 604.08 m2/6501.4 ft2. Het wordt gevestigd 2.5 km van het centrum van Vilcabamba, in de uitlopers van de heilige heuvel Mandango: de perfecte mengeling van kalmte en nabijheid. Zijn met de hand gemaakt baksteensysteem die gewapend beton pijlers, een drievoudig geïsoleerd dak en grote ruimten behandelen met grote vensters, is enkele factoren die ertoe bijdragen om het huis comfortabel en perfect te maken. De binnen/openluchtpool breekt binnen de barrière tussen en in openlucht, evenals aaneenschakeling het huis aan het natuurlijke milieu en de ongelooflijke meningen van de omringende bergen. De sauna is een grote toevoeging om het het detail te geven dat tot dit huis de perfecte keus voor de zomertijd, of permanente woonplaats maakt. - Het huis is van het slimme type, kenmerkt het een gecontroleerd toezichtsysteem met de camera's van WiFi, motiesensoren met LEIDEN licht, slim poortsysteem, en slim hoofdslot. - Het huis bestaat uit een sociale ruimte, een spelruimte, een eetkamer, een centrale metaalopen haard, een volledige keuken, de ruimte van TV, 3 slaapkamers met grote kasten, 3 badkamerss, sauna, verwarmde pool, tuinen en groene gebieden, garage voor 2 voertuigen en machineruimte, wasmachine en droger.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Cucanamá, Vilcabamba
Postcode: 110119
Plaats: Vilcabamba
Regio: Loja
Provincie: Loja
Land: Ecuador
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 273 m2
Oppervlakte grond: 604.08 m2
Bouwdatum: 2023
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser:
Wasmachine:
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna: check
Jacuzzi:
Overig: Fireplace
Overig:
Overig:
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: check
Overig: River
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Vilcabamba | Vilcabamba Verminderd Vastgoed | Vilcabamba Luxe Vastgoed | Vilcabamba Goedkoop Vastgoed | Vilcabamba Huizen-Villa te koop | Vilcabamba Nieuwbouw Huizen-Villa te koop | Vilcabamba Huizen-Villa Zwembad te koop