favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Hurghada Hurghada Egypte

Prijs

€25.483 EUR | $30.511 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 36 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 3/23/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
PADSABROAD LTD
Jasmin Bux
Locatie: England
Talen: Engels
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Jasmin Bux

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit is een werkelijk wenselijke plaats op de redseakust van Hurghada. Één van fijnste AQUA NEEMT met veel zijn toevlucht voor de gehele familie aan te bieden. Deze flat heeft volledig a - functionele keuken met koelkastdiepvriezer, eenheden, de gootsteenmarmer van de 2 branderhaardplaat worktop, vloer & muureenheden. Het zitkamergebied heeft een een bankbed, een koffietafel en eenheid van de Voorwaarde van de Lucht op de muur. Het heeft een groot venster met meningen naar de pool & de tuinen. Het zitkamergebied heeft ook een grote vlakke het schermTV op de muur met internationale kanalen. Het slaapkamergebied heeft een grote tweepersoonsbed & een bedlijst. De badkamers heeft een toilet, gootsteen & douchegehechtheid in een badkuip. Metend msq 36 is dit een mooie volledig geleverde flat in een toevlucht met alle faciliteiten een hart kon wensen. De flat is onvervreemdbaar, kan de eigenaar in de flat leven of huurinkomen verdienen door de flat aan vakantiemakers voor een werkelijk goed rendement van investering te verhuren. De Toevlucht van het Strand van Aqua van Nubia wordt geplaatst rond een centraal tuin en zonterras dat op het privé strand waar er water-sporten centrum het aanbieden snorkelend, overzeese reizen, het kiteboarding zijn, wakeboard en windsurfing opent. Er zijn ook vijf zwembaden met inbegrip van een pool voor kinderen, een Jacuzzi en waterslides, een park Aqua, kinderen & volwassenen. De lanterfanters van de zon en de strandhanddoeken worden verstrekt voor gebruik rond de pool en bij het strand. De verdere vrije tijdsfaciliteiten en de activiteiten bij de toevlucht omvatten strandvolleyball, waterpolo, aquafit, openluchtschaak, een speelplaats van kinderen en een biljartruimte. Daarnaast is er een gezondheidsclub met een geschiktheidsgymnastiek, aerobicsklassen en geschiktheidsinstructeurs, een sauna, Jacuzzi en massagebehandelingen. Tijdens de zomer, organiseert het animatieteam dagactiviteiten en een jonge geitjesclub voor kinderen. De sociale en het dineren gebieden omvatten een goede keus van binnen en openluchtbars en restaurants. In de avonden is er de halbar, een disco, een amphitheatre met jonge geitjesdisco's en toont. Daarnaast is er een terrasbar met het grote schermTV voor toont en sportieve gebeurtenissen evenals 3 pool-zijbars die door de dag open zijn. Het belangrijkste restaurant biedt de buffetdiensten in alle maaltijdtijden aan en heeft regelmatige themaavonden. Het strandrestaurant biedt een lunchmenu en snacks door de dag aan terwijl het restaurant van de Barbecue een openluchtterras voor lunchen en avondmaaltijd heeft. (de extra lasten zijn van toepassing)

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Hurghada"Egypte

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Provincie:
Land: Egypte
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 36 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off