Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Hurghada Egypt EN Immobiliers à Vendre Hurghada Hurghada FR Inmueble a la venta Hurghada Hurghada ES Immobilien zum Verkauf Hurghada Hurghada DE Immobiliari in Venditap Hurghada Hurghada IT Immobiliën te koop Hurghada Hurghada NL Imoveis venda Hurghada Hurghada PT дома Продажа недвижимости Hurghada Hurghada RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Hurghada, Egypte

£269.964 GBP | $336.293 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 318 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
ROI-Real Estate
George Armany
Locatie: Egypt
Talen: Engels,Arabic
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Hurghada, Egypte

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De *Gabal Specificaties van de Villa van Gr Hareem:
- Die deze super luxe 2 verdiepingsvilla is sqm 318, op een 667 sqmperceel wordt voortgebouwd en het wordt gevestigd in Gabal Gr Hareem (samenstelling van de Elite van Hurghada ? s de hoogste woon).
- De villa van Gabal Gr Hareem heeft een ingang die tot een ruime tuin met groenlandschap dat leiden op gevoel van vrede, het aan de grond zetten en vreugde wijst, heeft de tuin een binnenplaats met baksteenoven geschikt voor BBQ partijen.
- De villa heeft een externe portier/van het Kindermeisje ruimte en een afzonderlijke eenheid op de heuvel geschikt als logeerkamer.
- De villa heeft een privé pool met sunbeds om van de zon allen te genieten het hele jaar door, en als u hulp van direct zonlicht nodig hebt u kan van de schaduwen genieten terwijl het zitten onder uw elegante voorportiek.
- De villa van Gabal Gr Hareem heeft een garage die de capaciteit voor 2 het parkeren auto's en u heeft de capaciteit hebben om uw privé pier voor uiteindelijke luxe te hebben.
- De villa spreidt op twee niveaus uit; het heeft in totale 3 slaapkamers (één is de hoofdslaapkamer), een portier/een kindermeisjeruimte, een afzonderlijke eenheid op de heuvel (geschikt voor gasten) een open moderne keuken, 3 badkamerss, een het Dineren gebied, het leven gebieden in elke vloer, ruime terrassen met het fascineren overzeese mening.
- De villa? s benedenverdieping bestaat uit een gastbadkamers, een ruime woonkamer, een Open moderne Keuken met een het dineren gebied, en een ruime voorportiek.
- De opmerkelijke eigentijdse open keuken is onlangs vernieuwd, heeft het bruine en zilveren kabinetten die op ruimte en moderne toestand wijzen, heeft het marmeren countertops, undermount gootsteen, en ingebouwde keukentoestellen (Fornuis, oven, kap, microgolf, wasmachine, en koelkast)
- Het parterre van de Villa ? s bestaat uit, één badkamers, een het leven gebied, en 3 slaapkamers één van hen is de hoofdslaapkamer met een Engels-reeksbadkamers, alle slaapkamers die de het fascineren overzeese mening overzien.
- De villa van Gabal Gr Hareem is geschikt voor zij die naar uiteindelijke luxe, ontspanning, sereniteit en privacy streven.
- De Villa van Gabal wordt Gr Hareem gebouwd en met de hoogste kwaliteitsmaterialen en met aanrakingen van luxueuze aspecten in decoratie en het eindigen gebeëindigd zodat kunt u van elegantie genieten, hebben de ruimte en de luxe rond elke hoek, de villa een totale vernieuwing in 2018.
- De villa wordt volledig geleverd met nieuw luxueus eigentijds meubilair dat op elegantie, moderne toestand en luxe wijst.
- De villa is volledig uitgerust met de hoogste merken van het luxetoestel (TVs, de verwarmers van het Water en ACs).
- De villa wordt gevestigd in de samenstelling van Gabal Gr Hareem (de hoogste markt van inHurghadaonroerende goederen van de elite woonsamenstelling)
- De Villa van de Harem van Gabal Gr is slechts weinig stappen vanaf de overzeese kust voor uiteindelijke ontspanning.
*About Gabal El Hareem Hurghada:
- Gabal Gr Hareem is een woonsamenstelling van de Elite beachfront, bestaat het slechts uit 38 villa's; de samenstelling heeft een het fascineren privé strand dat slechts door ingezetenen kan worden gebruikt.
- Gabal Gr Hareem is één van de bovenkant beveiligde woonsamenstellingen in stad Hurghada voor uiteindelijke privacy en veiligheid.
- Gabal Gr Hareem heeft jachten en botenankerplaats met vrije aanleggende prijzen.
- Gabal Gr Hareem wordt gevestigd in weg de Van Cornwall van Arabië en het is weinig notulen vanaf Hurghada stadscentrum met zijn brede waaier van restaurants, winkels, Bazaren, Bioskoop en populaire grootwinkelbedrijven zoals Carrefour die alles maken u ooit in het lopen afstand van uw bezit nodig zult hebben.
- Gabal Gr Hareem is de bestemming voor zij die naar uiteindelijke privacy, luxe, en ontspanning streven.
*Location:
Gabal Gr Hareem in weg de Van Cornwall van Arabië wordt gevestigd - naast hotel één van het Plein Hilton van de hoogste eerste plaatsen in stad Hurghada, is Jabal Gr hareem slechts 10 minuten vanaf de stad ? s onderaan stad, slechts 15 minuten vanaf internationale luchthaven Hurghada, 20 minuten vanaf toeristisch promenade Hurghada of Gebied Kawther, 30 Minuten vanaf Sahl Hasheesh en 15 minuten vanaf Gr Gouna die.
Eigenschappen
24/7 Veiligheid
Parkeren
Gesloten Gemeenschap
Het Eindigen van de luxe
Zwembad
Balkon/Terras
Met airconditioning
Tuin
Geleverd
Privé Strand
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Gabal El Hareem
Postcode:
Plaats: Hurghada
Regio: Hurghada
Provincie:
Land: Egypte
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 318 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Hurghada | Hurghada Verminderd Vastgoed | Hurghada Luxe Vastgoed | Hurghada Goedkoop Vastgoed | Hurghada Huizen-Villa te koop | Hurghada Huizen-Villa Zwembad te koop