Netherlands language

Verander taal close


Chalet for sale in Ain-Sokhna Egypt EN Immobiliers à Vendre Ain-Sokhna Ain Sokhna FR Inmueble a la venta Ain-Sokhna Ain Sokhna ES Immobilien zum Verkauf Ain-Sokhna Ain Sokhna DE Immobiliari in Venditap Ain-Sokhna Ain Sokhna IT Immobiliën te koop Ain-Sokhna Ain Sokhna NL Imoveis venda Ain-Sokhna Ain Sokhna PT дома Продажа недвижимости Ain-Sokhna Ain Sokhna RU
« Terug

1 Slaapkamers Chalet te koop Ain-Sokhna, Egypte

£66.163 GBP | $82.419 USD
Type eigendom: Chalet
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Doucheruimtes: 1
Oppervlakte: 70 m2
Oppervlakte grond: 70 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Reem anwar
Locatie: Egypt
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Reem anwar
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/1/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Chalet te koop Ain-Sokhna, Egypte

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Plaats: Sokhna van Ain - ilmonte Grgalala - Type: chalet Gebied: 70 m Beginnende prijs: 2.600.000 EGP - Gecreeerd en algemeen plan in samenwerking met wereld-beroemde Italiaanse architect Gianluca Peluffo en Partners, IL Monte Galala - Sokhna neemt luxe levend in Egypte aan nieuwe hoogten. Geïnspireerd door Portofino ? s het fascineren omgeving, plaatsen deze bergtopgemeenschap het hele jaar door met zijn weelderige landschappen en idyllische strandlevensstijl een globale benchmark voor luxe leven, duurzaamheid en ongeëvenaarde gastvrijheid, die het verdienen de beste Woon Lage Toekenning van het Project ? van de Stijging ? door Globaal Cityscape. Overspannend meer dan 2.24 miljoen m2 om een oorspronkelijke 1.4 kmoever te omwikkelen, introduceert het project eerst de wereld ? s en grootste gebouwde bergtoplagune in samenwerking met wereld-beroemd Kristal Lagoons®. Ontworpen om een overvloed van kleurrijke ervaringen bij verschillende hoogten aan te bieden, IL Monte Galala ook heeft samengewerkt met internationaal toegejuichte Studio BCI om een interactieve wereld van kleinhandels en vrije tijdsstreken aan te bieden, die zich op ingezetenen ? elke wens richten. Van het Park van het Avontuur van Egypte ? s eerste, parkeren een inspirerende streek van de bergtopkunst en hotels en kuuroorden van wereldklasse aan een ziel-kalmerende woestijn, een overzichts oude stad en een interactieve sportenhub, IL Monte Galala - Sokhna won de Afrikaanse toekenning van het Bezit voor het jaar 2018, die een pret en het opwekken gloed aan uw leven waarborgen toe te voegen. - Informatie over ons: - - Onex Real Estate werd opgericht in 2018 en werkt in onroerende goederen marketing sinds zijn aanvang werkend met beste en grootste de onroerende goederenontwikkelaars van Egypte toe te schrijven aan de grote ervaring van onze verkoopteams waarom Onex Real Estate de perfecte keus is: 01. Het beste Team van de Verkoop wij het beste verkoopteam klaar hebben onmiddellijk te werken. 02. Het grote aantal klanten Onze klanten en investeerders is altijd klaar. 03. Professionalisme op het Werk Gespecialiseerd in de professionele en zeer snelle voltooiing van uw werk - Voor meer informatie contacteer: 01092892866
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ain-Sokhna
Regio: Ain Sokhna
Provincie:
Land: Egypte
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 70 m2
Oppervlakte grond: 70 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Chalet te koop in Ain-Sokhna | Ain-Sokhna Verminderd Vastgoed | Ain-Sokhna Luxe Vastgoed | Ain-Sokhna Goedkoop Vastgoed | Ain-Sokhna Chalet te koop | Ain-Sokhna Nieuwbouw Chalet te koop | Ain-Sokhna Chalet Zwembad te koop