Netherlands language

Verander taal close


Chalet for sale in Makadi-Heights Egypt EN Immobiliers à Vendre Makadi-Heights Makadi Bay FR Inmueble a la venta Makadi-Heights Makadi Bay ES Immobilien zum Verkauf Makadi-Heights Makadi Bay DE Immobiliari in Venditap Makadi-Heights Makadi Bay IT Immobiliën te koop Makadi-Heights Makadi Bay NL Imoveis venda Makadi-Heights Makadi Bay PT дома Продажа недвижимости Makadi-Heights Makadi Bay RU
« Terug

1 Slaapkamers Chalet te koop Makadi-Heights, Egypte

£76.343 GBP | $95.100 USD
Type eigendom: Chalet
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 70 m2
Oppervlakte grond: 70 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Reem anwar
Locatie: Egypt
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Reem anwar
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/1/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Chalet te koop Makadi-Heights, Egypte

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Plaats: hurghada - het Type van makadihoogten: Chalet - Gebied: de Methodes van de 70 mBetaling: prijs: 3.000.000 EGP - Informatie over ons: - - Het Onyx Real Estate werd opgericht in 2018 en werkt in onroerende goederen marketing sinds zijn aanvang het best werkend met Egypte en grootste onroerende goederenontwikkelaars toe te schrijven aan de grote ervaring van onze verkoopteams waarom het Onyx Real Estate de perfecte keus is: 01. Het beste Team van de Verkoop wij het beste verkoopteam klaar hebben onmiddellijk te werken. 02. Het grote aantal klanten Onze klanten en investeerders is altijd klaar. 03. Professionalisme op het Werk Gespecialiseerd in de professionele en zeer snelle voltooiing van uw werk - voor meer informatie contacteer: 01092892866 - ONGEVEER is de Hoogten van Makadi van HOOGTEN MAKADI een samenhangende gemeenschap die door Orascom Development wordt ontwikkeld vertegenwoordigend een gebied van 3.4 miljoen vierkante meters, een trillende stad met een verhoging die 78 meters boven overzees bereiken - niveau. De veelbelovende schilderachtige meningen worden aangeboden allen rond aan de voorname huiseigenaars van Hoogten Makadi. Het is een opmerkelijk kunststuk dat wordt gecreeerd om aan de communautaire behoeften te voldoen. Zijn onverslaanbare strategie concentreert zich bij het voorzien van alles van minimale input. Namelijk is de Hoogten Makadi een alle-inclusief huis, dat voor eenvoud wordt gepland - de Hoogten van Makadi van de PLAATS wordt gevestigd het het hart van Baai Makadi op de mooie Rode Overzeese Kust, slechts 15 minuten vanaf Luchthaven Hurghada, 20 minuten van stad Hurghada en 30 minuten van Gr Gouna. De BESCHRIJVING VAN HET PROJECT de „Hoogten van Makadi“ door Orascom Development is een multiculturele kuststad door het Rode Overzees die vermaak voor alle familieleden allen het hele jaar door aanbiedt; gevestigd centraal bij Baai Makadi. „Makadi de Hoogten Hurghada“ is een verbazende nieuwe woongemeenschap die zich in het hart van Makadi, Rode Overzees voordoet. Het project bezet een eerste positie 78 meters boven overzees - niveau op het hoogste punt die van Baai Makadi, onverslaanbare panorama's waarborgen
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Makadi-Heights
Regio: Makadi Bay
Provincie:
Land: Egypte
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 70 m2
Oppervlakte grond: 70 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Buitenkant:
Garage:
Tuin: check
Sauna: check
Jacuzzi: check
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein: check
Fitness:
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Chalet te koop in Makadi-Heights | Makadi-Heights Verminderd Vastgoed | Makadi-Heights Luxe Vastgoed | Makadi-Heights Goedkoop Vastgoed | Makadi-Heights Chalet te koop | Makadi-Heights Nieuwbouw Chalet te koop | Makadi-Heights Chalet Zwembad te koop