favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Eigendom te koop Coin Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

£242.690 GBP | $334.645 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Eigendom
Grootte: Oppervlakte: 190 m2Oppervlakte grond: 3492 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/14/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Locatie: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u zoekt! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Vlekkeloos die buitenhuis in Muntstuk wordt gesitueerd. Het bezit wordt verdeeld meer dan één vloer en voordelen van 3 slaapkamers (2 dubbelen) en een badkamers. Er zijn ook een mooie open-plan volledig gepaste keuken met graniet worktops, en een leven-dineert ruimte met open open haard. Deze ruimte leidt uit op een mooi behandeld terras met een barbecue en een WC en is een groot het onderhouden gebied! Buiten is een privé pool, een volledig geschermd perceel met een verscheidenheid van fruitbomen en garage voor 2 kleine auto's. De extra eigenschappen zijn: airconditioning, automatische ingangspoorten, automatisch irrigatiesysteem, de insectschermen, elektrische en gasboiler en een tank van de waterstorting. Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Airconditioning
Het automatische Systeem van de Irrigatie
Barbecue
Dicht bij alle Belevingswaarde
Gemakshalve Gesitueerd voor Golf
Gemakshalve Gesitueerde Scholen
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Coin"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Coin
Regio: Andalucia
Provincie: Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 190 m2
Oppervlakte grond: 3492 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off