fav Bewaar    Favorieten (0)


5 Slaapkamers Eigendom te koop Pizarra Costa del Sol Andalusië Spanje

Prijs

£295.114 GBP | $404.805 USD

Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Type eigendom: Eigendom
Grootte: Oppervlakte: 195 m2Oppervlakte grond: 10714 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac Airconditioning

Geactualiseerd: 10/18/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Locatie: Spain
Talen: Engels,Spaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u zoekt! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Het charmante en heldere buitenhuis in bezit Pizarra.The bestaat uit twee huizen: een hoofdhuis met fantastische bergmeningen en een gasthuis. Het belangrijkste huis heeft 3 slaapkamers, een badkamers, grote keuken met voorraadkast en een ruime woonkamer met open haard. Het heeft een verlengd terras met mooie meningen, een zwembad en een grote garage. Het gasthuis heeft twee slaapkamers, badkamers en een woonkamer met een open keuken. Het land is volledig geschermd en geplant met een verscheidenheid van bomen (okkernoot, citroen, sinaasappel, enz.). Het profiteert van stadswater, bronwater, en communautair irrigatiewater. Het heeft ook een Oca- vergunning. Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Het lopen afstand aan rust.
Zonnige terrassen
Het water van de stad
Provisiekamer
Stille Plaats
Ruime Aanpassing

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Pizarra"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pizarra
Regio: Andalusië
Provincie: Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 195 m2
Oppervlakte grond: 10714 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close