favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

2 Slaapkamers Eigendom te koop Alora Costa del Sol Andalucia Spanje

Prijs

£250.939 GBP | $346.020 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Eigendom
Grootte: Oppervlakte: 157 m2Oppervlakte grond: 9973 m2
Verkoop type: Wederverkoop
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 4/14/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
1Casa.com (Buying Homes Abroad)
Harry Evans
Locatie: Spain
Talen: Engels,Spaans
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij hebben het bezit u zoekt! Leef de Droom in Zonnig Spanje, UW droom. Mooi landbezit met de fabelachtigste panorama's 360º. Het bezit is zeer privé (neergestreken op de bovenkant van een berg slechts 10 minuten vanaf het schilderachtige dorp van alora), rustiek die, single-storey huis volgens de hoogste norm wordt gebouwd. Het bestaat uit twee dubbele slaapkamers met grote ingebouwde garderobes, en een badkamers met een hoekbad en een afzonderlijke walk-in douche. Zowel hebben de slaapkamers als de badkamers vloerverwarming. De woonkamer (met open haard), de eetkamer en de keuken hebben gewelfde houten plafonds. Buiten is een zuidwesten die terras, barbecuegebied, 2 kennels, automatische ingangspoort, veiligheidssysteem en een mooie zoutwaterpool met een waterval onder ogen zien. Als u een landterugtocht met de best mogelijke meningen zoekt, zou u dit bezit moeten bezoeken! Geniet van de warmte van het land en van de mensen. Sparen geld ook, biedt aan NIEMAND meer dan wij, WAARBORGEN wij IT, roepen, schrijven en, tekst of e-mail dan het zien voor zich, zult u nooit terug kijken. De hulp van de behoefte met reis en aanpassing?
Verfraaide Tastefully
Zonnige terrassen
Ruime Aanpassing
Zonnepanelen
Veilig
Rustieke Stijl
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Alora"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alora
Regio: Andalucia
Provincie: Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 157 m2
Oppervlakte grond: 9973 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done
Netherlands language

Verander taal    highlight_off