Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Marbella Spain EN Inmueble a la venta Marbella Andalucia ES Immobiliers à Vendre Marbella Andalucia FR Immobiliari in Venditap Marbella Andalucia IT Immobilien zum Verkauf Marbella Andalucia DE дома Продажа недвижимости Marbella Andalucia RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Marbella Marbella-Costa del Sol Andalusië Spanje

Prijs

£2.862.367 GBP | $3.372.433 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 371
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/25/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Dreamlife Property
Joakim Stjernstrom
Locatie: Spain
Talen: Engels, Spaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Een modieuze villa in Marbella ? s de beroemde Vallei van het Golf met ongelooflijke meningen van zowel de berg van La Concha als de Middellandse Zee.
Detail
Identiteitskaart van het bezit
VLV
4
Slaapkamers
4
Badkamerss
De Grootte van het bezit
371 m2

Stad: Marbella

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Marbella"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Marbella
Regio: Andalusië
Provincie: Marbella-Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 371
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: