fav Bewaar    Favorieten (0)


4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Altea Alicante Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£2.367.680 GBP | $3.247.720 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 535 m
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/18/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
New Life Property Spain
Colby Hasker
Locatie: Spain
Talen: Engels,Spaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het bestaat uit 4 slaapkamers en 4 die badkamerss ? meer dan 2 vloeren? lift, zwembad met Tegen Huidig systeem JetStream en draaikolk worden verdeeld.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Altea"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Altea
Regio: Valencia
Provincie: Alicante Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 535 m
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close