favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Calpe Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£1.418.175 GBP | $2.008.710 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 410 sq meters sqftOppervlakte grond: 705 sq meters sqft
Verkoop type: Nieuwbouw
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
VILLA OLTA - Moderne villa in Calpe.
De villa Olta, door S-VILLAS wordt bevorderd, is een mooie nieuwe villa met alle luxe zoals lift, vloerverwarming,… en een „Mening die van het Miljoen dollar“!
De villa Olta wordt gevestigd in urbanisatie Les Cucarres, in de Siërra d'Olta. De siërra d'Olta zijn een kleine berghelling dichtbij Calpe die een uitstekend gezichtspunt van de kust van de Jachthaven, van de Siërra Helada aan Montgó, evenals nabijgelegen Sierra DE Bernia verstrekt.
Een klein beetje meer over Calpe…
Calpe, ook genoemd die Calp, één van de steden van de Jachthaven Alta van La, wordt gevestigd op de het noordenkust van de provincie van Alicante, door de steden van Altea, Benidorm, teulada-Moraira, Benissa wordt omringd. Het is een zeer populaire plaats voor toerisme.
Met meer dan 13 km die van kustlijn, in de Middellandse Zee baden, is Calpe altijd in de beschermende schaduw van de rots van Ifach, embleem van Calpe en de Costa Blanca. Peñon DE Ifach is een 332 m hoge massa van kalksteen, rijk aan vegetatie en vogels, en een natuurreservaat in 1987 verklaard. Alvorens Calpe een toeristenstad werd, was het traditioneel een stad van landbouw en visserij, producerend amandelen en rozijnen, en nam in visserij en de extractie van zout van de zoute mijn in dienst. De data van de vissenmarkt terug naar antiquiteit. Vandaag, is de veiling één van de aantrekkelijkste en meest bezochte gebeurtenissen in Calpe. Dank aan zijn warm en gematigd klimaat, het is ideaal om van de Spaanse levensstijl, met de warme zomers en de milde winters te genieten. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 18 graden.
Wil meer kennen?
Wij zijn uw partner voor Villa Olta!
Contacteer ons als u van meer informatie over deze villa zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere villa's in het gebied!
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca.

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Calpe"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Calpe
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 410 sq meters sqft
Oppervlakte grond: 705 sq meters sqft
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done
Netherlands language

Verander taal    highlight_off