favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Benissa Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£1.375.200 GBP | $1.947.840 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 454 sq meters sqftOppervlakte grond: 1538 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
VILLA RACO DEL GALENO - voor verkoop in Benissa.
Villa Raco del Galeno 19, door S-VILLAS wordt bevorderd, is een exclusief en nieuw project dat, en reeds begonnen! Het beste vakmanschap, en een mooie overzeese mening… Een luxevilla met 4 slaapkamers en 5 badkamerss, op een perceel van 1538 m2. Het beste vakmanschap, en een de mooie overzeese menings? Supplementen zoals vloerverwarming, een zonnewaterverwarmer, een lift, airconditioning, een Jacuzzi, een gymnastiek, een openluchtbarbecue, een garage, en zo veel meer, zijn wat Villa Raco del Galeno u kan aanbieden.
Een klein beetje meer over Benissa ?
Benissa is een gemeente met een rijke geschiedenis, kijkt het als een openluchtmuseum. Voorts wordt zijn kustgebied bewaard in zijn originele staat. Het is een gemeente van de Costa Blanca met cultuur en charme, in het noordoosten van de provincie van Alicante, met 4 km van kustlijn wordt gevestigd die. Benissa is 75 km van Alicante en 112 die km van Valencia, volkomen door de AP7 autosnelweg wordt meegedeeld.
Het grondgebied van Benissa is onregelmatig. De kust wordt gevormd door kleine inhammen en stranden. Het bergachtige die gebied, door Siërra DE Oltá, La Sollana, La Malla en La Sierra DE Bernia wordt gevormd is bijna 1200 meters hoog.
Het stadscentrum, met zijn historisch centrum, is erin geslaagd om zijn oorsprong en een groot aantal historische gebouwen en monumenten te bewaren.
Voor de kust, is het de baaien en de stranden die, evenals de eerbied voor het kustgebied duidelijk uitkomen. Het bekendste en meest bezochte strand van allen is Playa DE La Fustera. Benissa heeft ook een jachthaven, Les Basetes, bijna op de grens met Calpe, die een koffiebar, een restaurant, een varende school en een duikend centrum heeft.
De siërra DE Bernia zijn één van de belangrijkste natuurlijke activa van de gemeente. Bernia rekt zich van het Westen uit aan het Oosten voor ongeveer 11 km en is loodrecht aan de Mediterrane kust. Het behandelt een gebied van 1900 die hectaren, tussen de gemeenten van Callosa D ? Engelse Sarriá, Altea, Calpe, Benissa en Jalón wordt verdeeld. Dank aan de wandelingsslepen, de Siërra DE Bernia staat ons toe om een hele dag in dicht contact met aard te besteden.
Wil meer kennen?
Wij zijn uw partner voor Villa Raco del Galeno 19 in Benissa!
Contacteer ons als u van meer informatie over deze villa zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere villa's in het gebied!
Voorts hebben wij diverse eigenschappen voor verkoop in Raco DE Galeno zelf, en u kunt ook met ons bezoeken: Villa Raco de Galeno 18, Villa Raco de Galeno 20, Villa Raco de Galeno 39, and another villa in Raco de Galeno, all in the same price range.
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Benissa"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Benissa
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 454 sq meters sqft
Oppervlakte grond: 1538 sq meters sqft
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done
Netherlands language

Verander taal    highlight_off