favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Benidorm Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£782.145 GBP | $1.107.834 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 107 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
TOREN DELFIN in Benidorm.
De Toren van Delfin, door S-VILLAS wordt bevorderd, zal het laatste vrije perceel op het strand dat van Benidorm bezetten. Dit project van luxehuizen, met een uniek ontwerp en kwaliteiten, bestaat uit 44 huizen met 2, 3 en 4 die slaapkamers meer dan 22 vloeren worden uitgespreid. Zij allen hebben grote terrassen en onverslaanbare meningen.
Het gebouw van de Toren Delfin zal naast het historische Gran Hotel Delfín, in één van de meest bevoorrechte enclaves van het Middellandse-Zeegebied worden gevestigd: eerste lijn op het strand Poniente in Benidorm. Met een spectaculair ontwerp dat tot een effect van grote lichtheid leidt en voorrang aan energieefficiency en duurzaamheid verleent.
Het gebouw wordt niet gevestigd op de rand van het overzees als de meesten van Benidorm gebouwen, maar gerenoveerd om een groot groen platform te creëren dat, samen met de grote oneindigheidspool, met de horizon samenvoegt om tot een grote oneindige ruimte met de Middellandse Zee te leiden.
De Toren van Delfín, door zeer op hoog niveau van afwerking met een zorgvuldige selectie van materialen wordt gekenmerkt, zal 44 unieke huizen hebben die 4000 vierkante meters van tuinen en urbanisatie, materiaal en communale gebieden van eerste klasse die hebben.
Zijn ontwerp en bouw worden gericht op een volledig duurzame die levensstijl op maximumenergieefficiency wordt gericht. Al deze inspanningen zullen Toren Delfin toelaten om de „Gouden die“ certificatie te verkrijgen LEED door de Groene BouwRaad van Verenigde Staten wordt uitgegeven.
De uitrusting, de faciliteiten en de materialen, zowel in elk huis als in de communale gebieden, worden ontworpen om het gebruik van energie te optimaliseren en de consumptie van middelen te minimaliseren. De Toren van Delfín waarborgt de duurzame mobiliteit van elke eigenaar door een model elektrische auto van BMW i3 en een de e-fiets van de Cruise van BMW elektrische fiets in elk huis te omvatten.
De Toren van Delfín zal een zwembad van de 350 m2Oneindigheid, boven straatniveau, hebben om van ononderbroken meningen van het overzees te genieten. Er zijn ook een gymnastiek, een verwarmd zwembad met een Sociale Club op de 19de en 20ste verdiepingen, een solarium op de 21ste verdieping en een tuin van meer dan 3000 m2 met inbegrip van een palmtuin en een peddeltennisbaan.
wegens zijn uniek architectuurontwerp en zijn zeil-vormig silhouet, Toren Delfin de horizon van Benidorm voor altijd zal veranderen.
Dit zal ongetwijfeld de nieuwe super luxewolkenkrabber in Benidorm… zijn
Een klein beetje meer over Benidorm…
Benidorm is de meest bezochte toeristentoevlucht op de kust van Costa Blanca van Spanje. Gevestigd in de gebiedsJachthaven Baja, is 45 km van Alicante, het de gemeente met de hoogste bevolkingsdichtheid in het gebied. De stad is genoemd geworden New York van het Middellandse-Zeegebied, met de meeste wolkenkrabbers in Spanje en met de meeste wolkenkrabbers per vierkante meter in de wereld, behalve New York. En als Groot Apple, de stads nooit slaap. Er is een uitgebreid nachtleven dat tot het een ideale bestemming voor mensen maakt die aan partij willen. Het heeft de Middellandse Zee, mooie stranden en het ? s een bezig hoogtepunt van de kusttoevlucht van bars, restaurants en clubs. Geen wonder het is zo populair. Op de witte zandige stranden kunt u van de zonneschijn met de gehele familie genieten! Wanneer het over watersporten komt, is er een keus van het zwemmen, waterskiën, het varen en vrij duiken. Maar ook gaat -gaan-kart een stil spel van golf, rit of een reis in een helikopter is hier volkomen mogelijk. En zijn aard zal u, met mooie baaien verbazen en een azuurblauwe blauwe overzees, Benidorm heeft het allen. Grenzend de stad, kunt u de mooie die bergketen zien als de Siërra Helada, en in de achtergrond wordt bekend de bergPuig Campana stijgingen.
Meer kennen wil?
Contacteer ons als u van meer informatie over Toren Delfin zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere nieuwe bouwstijlflats in Benidorm!
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Benidorm"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Benidorm
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte: 107 sq meters sqft
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off