favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Altea Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£1.590.075 GBP | $2.252.190 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 550 sq meters sqftOppervlakte grond: 800 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
VILLA'S MASCARAT - 4 luxevilla's in Altea
De villa's Mascarat, door S-VILLAS wordt bevorderd, is een zeer aardig project met een mooi ontwerp dat. Gevestigd die in de heuvels van Mascarat, door andere villa's van miljoenen euro worden omringd.
Mascarat wordt gevestigd in het noorden van Altea, op de grens met Calpe. Het is een mooi onbeschadigd die gebied, met een strand van zand en stenen, met de jachthaven van Altea, Campomanes wordt verbonden.
Het is geen zeer groot strand, maar u zult in liefde met het natuurlijke landschap vallen. De siërra DE Bernia bereiken het overzees abrupt, en Playa del Mascarat heeft een grote verticale muur van kalksteenrotsen die zich in het overzees werpen en één van de wildste en mooiste hoeken van Altea vormen. Het is een populaire plaats voor het beklimmen van enthousiasten.
Een klein beetje meer over Altea…
Altea, door bergen en aard wordt omringd, is ongetwijfeld één van de charmante dorpen op de Costa Blanca die. Gevestigd in het gebied van Alicante, geniet het van een bevoorrechte plaats en een uitstekend mild klimaat, met een gemiddelde temperatuur door het jaar van 18 aan 20°C. Altea bestaat uit een nieuwe en oude buurt. Het oude deel van stad bevindt zich op een heuvel waar u een adembenemende mening hebt, vooral in de avond wanneer u uit over de verlichte stad terwijl genietend van een romantisch diner in één van de vele comfortabele restaurants kijkt. Het mooie en spectaculaire blauw-wit betegelde koepel trots van de kerktribunes onder de glinsterende witte huizen van de oude stad van Altea en is een pictogram van de Costa Blanca geworden. Altea is een schilderachtige en gastvrije stad, en een vakantiebestemming voor de meest veeleisende toeristen die onder de werktijd van middeleeuwse steil zijn cobbled straten, de romantische hoeken, het oude prentenboekkwart, de vele kunstgaleries en de ambachtwinkels, en de verrukkingen van de palm-gevoerde promenade. De promenade van Altea is levendig en rijk met heerlijke restaurants waar u van de heerlijke lokale schotels kunt genieten. Altea is een korte afstand van Calpe, Alfaz del Pi, La Nucia en Benidorm. En hoewel Altea slechts 10 kilometers van Benidorm is, is het een wereld apart in termen van schoonheid, cultuur en bezoekers. Het is een stillere en gastvrijere plaats die mensen aantrekt die een stille vakantie in het midden van mooi landschap zoeken. Voor die die energiekere diversiteit zoeken, nabijgelegen biedt Benidorm een brede waaier van bars en stranden aan. U kunt de veerboot aan de Balearen van nabijgelegen Denia ook nemen. In het kort, of u een luxueuze ervaring, een levendige nachtleven of eenvoudig een vrede en stille en koele de zomeravonden zoekt, zal ? Altea u altijd met zijn charme en diversiteit fascineren.
Wil meer kennen?
Wij zijn uw partner voor Villa's Mascarat!
Contacteer ons als u van meer informatie over deze villa's zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere villa's in het gebied!
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Altea"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Altea
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 550 sq meters sqft
Oppervlakte grond: 800 sq meters sqft
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off