favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Playa Blanca Lanzarote Canary Islands Spanje

Prijs

£223.470 GBP | $316.524 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Estupendo is pleased om deze onlangs gerenoveerde semi-detached villa met drie slaapkamers aan te bieden die meer dan twee vloerenaanbiedingen een grootmoedige keuken en het leven gebieden wordt voorgesteld en profiteert ook van een privé gesitueerd zwembad, ogenblikken van de promenade,
De villa is voor volledig geleverde verkoop en bestaat uit drie ruime slaapkamers, één badkamers, WC en een moderne keuken. De woonkamer heeft grote terrasdeuren die open op het privé terras en het zwembad, de tuin ook met kunstmatig gras is gepast.
De villa is op een gebied van Blanca Playa op een stille en goed gehandhaafde straat slechts 5 minuten ? gang aan de Engelse supermarkt, 10 minuten ? gang aan de Jachthaven Rubicon en Las Coloradas, en 15 minuten wordt gesitueerd aan Blanca Playa stad die uit mooie stranden, supermarkten, bars en restaurants dat bestaat.
Plaats
Blanca van Playa is Lanzarote ? s nieuwste toevlucht en is in het verre zuiden van het eiland. De eigenschappen zijn hier groter dan in andere delen van Lanzarote en de meesten hebben grote tuinen en privé pools. Er is een stijgend aantal barswinkels en restaurants in het gebied, en de bouw zou spoedig op een van de golfcursus en vrije tijd centrum moeten beginnen. Er is een veerboothaven in de stad die de autoveerbootdienst aanbieden aan Fuerteventura meerdere keren per dag. De toevlucht heeft een fabelachtige nieuwe Jachthaven Rubicon en schept de eiland? s beste stranden in Papagayo op.
Extra informatie
Voor extra informatie, gelieve ons in 0034 -53 of met verwijzingsPb 8007 te contacteren
Verwijzing
PB 8007
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Playa Blanca"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Playa Blanca
Regio: Canary Islands
Provincie: Lanzarote
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off