favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Valencia Valencia-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£2.234.700 GBP | $3.165.240 USD

Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 402 sq meters sqftOppervlakte grond: 1250 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
La GRANADELLA III van de VILLA - Eerste lijnvilla in Javea.
La Granadella III die, door S-VILLAS wordt bevorderd. In één van de meest spectaculaire natuurlijke gebieden van het noorden van de Costa Blanca, dichtbij de baai van Granadella, zult u deze prachtige villa met 402 m2 leefruimte op een perceel van 1250 m2 vinden en bestaat uit 5 slaapkamers en 6 badkamerss, een zwembad van 11 x 3.5 m, vloerverwarming, veiligheidsglas, gedeeltelijk uitgerust met videocameratoezicht en een modern intelligent systeem van de huisautomatisering.
De villa is bijna gebeëindigd en kan binnen drie maanden na aankoop worden geleverd.
Het strand van Granadella is een spectaculair baaizuiden van Jávea, dichtbij Nao van de Kaap. Het is benoemd als beste strand in Spanje verscheidene jaren. Zoals op het volledige zuidelijke gebied van Jávea, wordt het omringd door hoge klippen in een nog onaangeroerde en wilde bevoorrechte enclave. De toegang is via een weg die naast een dik Mediterraan pijnboombos loopt.
U zult zich met zijn glasheldere wateren, blauwe turkooise en bevoorrechte zeebedding verrassen, wordt het strand van Granadella gekend door duikende enthousiasten en er zijn verscheidene goed - bekende routes. Geen wonder het is een zeer populair strand, en vele boten varen hier om van het groenachtig blauwe water te genieten.
Een klein beetje meer over Javea…
Jávea, ook genoemd Xábia, is het gevestigde noorden van de provincie van Alicante, equidistant van de kapitalen van de provincies: Valencia in het noorden en Alicante in het zuiden, allebei met een internationale luchthaven, zijn weg ongeveer 100 km. De streek biedt één van de meest gevarieerde landschappen van het Middellandse-Zeegebied, met overzees, bergen, valleien en klippen van zeldzame schoonheid aan.
Het hoogtepunt dat dit natuurlijke kustgebied van aanbiedingen Javea zeker de uitzonderlijke panorama's, die van de route van miradores of de standpunten moeten worden bewonderd is. Het massief Montgó dat het natuurreservaat vormt is de hoogste piek in het landschap en beschermt het gebied tegen onweren tegen het noorden. Deze voorwaarden verzekeren een gunstig microklimaat, en zodat kunt u van een gemiddelde jaarlijkse temperatuur genieten van tussen 18 en 20 graden in Javea. Ongeveer 30000 mensen leven in de stad, de helft van wie vreemdelingen is. In het centrum van de stad vinden wij het strand van La Grava, dat met een prettige promenade, bars en restaurants wordt uitgebreid. In het Zuiden, onder de favorieten van toeristen, vinden wij het strand van Gr Arenal, het enige zandige strand met volledige vrije tijd en sportuitrusting. Aan het zuiden, zult u Cala DE La Barraca vinden, een kiezelsteenstrand die met glasheldere wateren het eiland van Gr Portichol overzien enkelen van de kust meten. Een paar meer kilometers weg, zullen u kleine verborgen inhammen van unieke schoonheid vinden. Het gebied heeft een lage dichtheid van gebouwen. Er zijn mooie die vakantiehuizen langs 25 km van weelderige kustlijn worden verspreid. Het historische centrum van Javea behoudt vandaag nog zijn originele karakter en charme. U zult een eigenaardig netwerk van straten met witte muren, overspannen portalen en gotische vensters vinden, allen gebeëindigd met de typische ruwe steen van het gebied. Het uitstekende klimaat en zijn gunstige plaats maken op elk ogenblik tot Javea een ideale vakantievlek van jaar.
Meer wil kennen?
Wij zijn uw partner voor Villa Granadella!
Contacteer ons als u van meer informatie over deze villa zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere villa's in het gebied!
Wij kunnen een andere nieuwe nabijgelegen villa in La Granadella met u ook bezoeken.
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Valencia"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Valencia
Regio: Valencia
Provincie: Valencia-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte: 402 sq meters sqft
Oppervlakte grond: 1250 sq meters sqft
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done
Netherlands language

Verander taal    highlight_off