favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Denia Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£183.331 GBP | $259.671 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 75 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
STRAND DENIA - Mooie toevlucht met 1, 2 en 3 slaapkamerflats.
Het Strand van Denia, door S-VILLAS wordt bevorderd, is een mooi project van strandflats in Denia met 1, 2 en 3 slaapkamers die.
Het Strand van Denia is een gebouw wordt ontworpen om van alle facetten van aard te genieten die. De geperfectioneerde tuinen en de gemodelleerde gebieden zijn perfect voor gangen tussen palmen en installaties, met openluchtmeubilair voor meer pret. De wegen lopen langs de verfrissende zandpool op hete de zomerdagen te bedaren.
Het complex is binnen ommuurd en heeft zijn eigen veiligheidspoort voor uw privacy en vrede van mening. Er zijn verscheidene ingangen, één waarvan op een steenworp van het strand Almadraba is.
De originele voorzijde heeft organische vormen die tot unieke terrassen leiden. Zij zijn allen uniek en individueel, maar hebben één ding in gemeenschappelijk: een onbelemmerde mening over de tuin en het overzees.
1 slaapkamer van 173500 ?
2 slaapkamers van 213300 ?
3 slaapkamers van 269700 ?
Een klein beetje meer over Denia…
Dénia is lang een populaire kusttoevlucht op de Costa Blanca, met mijlen witte stranden geweest. De stad wordt gevestigd tussen de steden van Valencia en Alicante, een uur door auto! Dénia is oorspronkelijk een Griekse kolonie maar zijn naam komt uit de Romeinen. Zij riepen de plaats Dianium. De stad is ook onder Moorse regel dat van tijd tot tijd zelfs overheerste Mallorca geweest. De oude stad is het favoriete district in Denía en door een Moors kasteel overheerst van waar u mooie meningen van de stad en het overzees hebt. Het centrum is comfortabel met een kleurrijke het winkelen straat met mooie vliegtuigbomen en overvloed van winkels en terrassen. Het oude visserijkwart is schilderachtig met comfortabele vierkanten. Naast het zijn een kusttoevlucht, is Dénia ook een belangrijke vissershaven waar de boten uit dagelijks varen. Op de overkant van de haven is de vertrekzaal van de veerboot aan de Balearen. In luxe is de jachthaven trendy restaurants en bars.
Wil meer kennen?
Contacteer ons als u van meer informatie over Strand Denia zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere nieuwe bouwstijlflats in het gebied!
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Denia"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Denia
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte: 75 sq meters sqft
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off