favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Finestrat Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£550.510 GBP | $779.745 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 181 sq meters sqftOppervlakte grond: 704 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
VILLA ALMENDRO in Finestrat.
De villa Almendro, door S-VILLAS wordt bevorderd, is een mooie villa met overzeese mening die in Finestrat te bouwen. Het is ook mogelijk om het bestaan showhouse, met huisautomatisering, decoratie, meubilair en tuinmeubilair, voor de prijs van 715500 ? te kopen.
Een klein beetje meer over Finestrat ?
Finestrat en de kusttoevlucht van Cala Finestrat allebei worden gevestigd in het gebied van Baixa van de Jachthaven van de Costa Blanca, dicht bij naburige Benidorm en ongeveer 40 kilometers van de stad van Alicante en de internationale luchthaven. Het dorp is gelegen aan de berghelling van Puig Campana en biedt mooie meningen van de bergen, de kust en de Middellandse Zee aan. Het charmante dorp heeft een typische Moorse atmosfeer, met colorfully geschilderde huizen en engte cobbled straten. Cala Finestrat, anderzijds, is meer en meer populair geworden en zijn ontwikkeling heeft bijna tot het een uitbreiding van Benidorm zelf gemaakt. Finestrat is de ideale plaats voor iedereen die een bezit zoeken dichtbij uitstekende golfcursussen, sportencentra, kuuroorden, familieaantrekkelijkheden en de vervoerdiensten met een typisch Mediterraan klimaat. Met koele zeebriezen in de zomer en bescherming door de omringende bergen van de koude noordelijke winden in de winter. Het gebied heeft een gemiddelde bijna 3.000 uren van zonneschijn per jaar en de gemiddelde temperatuur is rond 20 graden. Het gebied is bezocht vele jaren en geweest een hoogst gezochte plaats voor kopers van luxebezit. Het wordt gewoond in door vele verschillende nationaliteiten, die een aanwijzing is van hoe populair deze luxeeigenschappen binnen de internationale markt worden. U zult een brede keus van verschillende belevingswaarde en aantrekkelijkheden in het gebied hebben. Er zijn twee 18 cursussen van het gatengolf en er zijn ook een 18 gatenhoogte en put. Er zijn twee complexen van het luxehotel in het gebied, Azië Gardens Hotel Thai Spa en het Golf van Meliá Villaitana. Het pretpark van Terra Mítica is van 5 minuten wegrijdt en 5 minuten in de andere richting is een zeer groot bedrijventerrein dat een station heeft dat u op een toneelroute aan Alicante en de kustlijn al manier aan Denia neemt.
Wil meer kennen?
Wij zijn uw partner voor Villa Almendro in Finestrat!
Contacteer ons als u van meer informatie over deze villa zou houden, of als u het zou willen bezoeken. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe bouwstijlvilla's en wij hebben ook een brede waaier van andere villa's in Finestrat!
Ook Villa Cerezo, een gelijkaardige villa dichtbij, kunnen wij u aanbieden.
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Finestrat"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Finestrat
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 181 sq meters sqft
Oppervlakte grond: 704 sq meters sqft
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off