favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Puerto-Santiago Canary Islands Spanje

Prijs

£128.066 GBP | $181.393 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 75 sqft
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Edif. Puerto brengt, de slaapkamer van Puerto Santiago.Spacious 3 in de war, de flat van 2 die Badkamers in het eigenlijke centrum van het dorp wordt gevestigd. VERKOCHTE NIET GEMEUBILEERD, gelegen aan de 3de verdieping van het complex met een groot omslag-rond terras die meningen van de bergen & gedeeltelijke overzeese meningen aanbieden. Er zijn liften aan alle vloeren. Groot open keuken & zitkamergebied met terrasdeuren die tot het terras, kleine die wasmachineruimte leiden op het terras wordt gevestigd. ? 70 communautaire prijzen per maand. Complex gebouwd in 2001.
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Puerto-Santiago"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Puerto-Santiago
Regio: Canary Islands
Provincie:
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 75 sqft
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off