favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Benidorm Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£1.031.400 GBP | $1.460.880 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 298 sq meters sqft
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
TAMARINDO in Benidorm - de Eerste flats van het lijnstrand.
Tamarindo Benidorm, door S-VILLAS wordt bevorderd, is flats, elk met zijn eigen zwembad, en zij worden gevestigd op het strand van Benidorm, specifieker op het strand van Poniente die. Playa DE Poniente is het uitgebreidste strand in de gemeente, meer dan 3 km lang, makend tot het de ideale plaats aan wandeling langs het overzees. Er is een brede waaier van de diensten en vrije tijdsfaciliteiten, zoals drijvende platforms, strandbibliotheken, de spelen van kinderen, pret en sportenactiviteiten, in de schaduw gestelde gebieden voor lezing of strandritten toegankelijk voor gehandicapten. Het strand is stiller dan Levante en de toeristen komen hoofdzakelijk uit Spanje, maar het wordt meer en meer aangetrokken door een meer internationale menigte. Tamarindo is een zeer exclusief project, en de verkoop gaat snel!
Een klein beetje meer over Benidorm…
Benidorm is de meest bezochte toeristentoevlucht op de kust van Costa Blanca van Spanje. Gevestigd in de gebiedsJachthaven Baja, is 45 km van Alicante, het de gemeente met de hoogste bevolkingsdichtheid in het gebied. De stad is genoemd geworden New York van het Middellandse-Zeegebied, met de meeste wolkenkrabbers in Spanje en met de meeste wolkenkrabbers per vierkante meter in de wereld, behalve New York. En als Groot Apple, de stads nooit slaap. Er is een uitgebreid nachtleven dat tot het een ideale bestemming voor mensen maakt die aan partij willen. Het heeft de Middellandse Zee, mooie stranden en het ? s een bezig hoogtepunt van de kusttoevlucht van bars, restaurants en clubs. Geen wonder het is zo populair. Op de witte zandige stranden kunt u van de zonneschijn met de gehele familie genieten! Wanneer het over watersporten komt, is er een keus van het zwemmen, waterskiën, het varen en vrij duiken. Maar ook gaat -gaan-kart een stil spel van golf, rit of een reis in een helikopter is hier volkomen mogelijk. En zijn aard zal u, met mooie baaien verbazen en een azuurblauwe blauwe overzees, Benidorm heeft het allen. Grenzend de stad, kunt u de mooie die bergketen zien als de Siërra Helada, en in de achtergrond wordt bekend de bergPuig Campana stijgingen.
Meer kennen wil?
Contacteer ons als u van meer informatie over Tamarindo Benidorm zou houden, of als u het project zou willen bezoeken. Wij hebben ook een brede waaier van andere nieuwe bouwstijlflats in Benidorm!
Wij kunnen u een gelijkaardig nabijgelegen project, Oviedo Strand ook aanbieden!
Ook, voel vrij om ons voor om het even welke algemene informatie te contacteren over het inbouwen van of het kopen van Spanje.
S-VILLA'S, uw partner voor onroerende goederen op het Noorden van Costa Blanca!

Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Benidorm"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Benidorm
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 298 sq meters sqft
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off