favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

1 Slaapkamers Finca te koop Vilaflor Canary Islands Spanje

Prijs

£145.256 GBP | $205.741 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Finca
Grootte: Oppervlakte: 60 sqftOppervlakte grond: 3700 sqft
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Trevejos, Vilaflor.Magnificent Finca voor verkoop op het gebied Trevejos die, tot de stad van Vilaflor behoren. Het bezit heeft een 60m2 huis met één slaapkamer, één badkamers, woonkamer/keuken en bergruimte. Het heeft een watervijver met 200 pijpen voor irrigatie. Het prachtige 48m2 hol, het behoort ook tot het bezit met vijf boomgaarden voor landbouwbenutting met een totaal van 3,700m2.
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Vilaflor"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Vilaflor
Regio: Canary Islands
Provincie:
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 60 sqft
Oppervlakte grond: 3700 sqft
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off