favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Canary-Islands Canary Islands Spanje

Prijs

£136.661 GBP | $193.567 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 68 sqft
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Tijoco Bajo, flat Adeje.Great van 68.25m2 met 8m2 van terras met twee slaapkamers en twee badkamerss op het stille gebied van Tijoco Bajo. Amerikaanse stijlkeuken en woonkamer met toegang tot het terras. Klein barbecuegebied op het terras. Parkeerplaats en bergruimte in de bouw het omvatten. In de prijs. De zeer dichte aan lokale diensten.
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Canary-Islands"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Canary-Islands
Regio: Canary Islands
Provincie:
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 68 sqft
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off