Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Bahia-Del-Duque Spain EN Inmueble a la venta Bahia-Del-Duque Tenerife-Canaries ES Immobiliers à Vendre Bahia-Del-Duque Tenerife-Canaries FR Immobiliari in Venditap Bahia-Del-Duque Tenerife-Canaries IT Immobilien zum Verkauf Bahia-Del-Duque Tenerife-Canaries DE дома Продажа недвижимости Bahia-Del-Duque Tenerife-Canaries RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Bahia-Del-Duque Canary Islands Tenerife-Canarische Spanje

Prijs

£277.984 GBP | $327.520 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 74 m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 11/26/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Lupain Properties
Victor -
Locatie: Spain
Talen: Engels, Spaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Een goed voorgestelde 1st verdieping flat in het Paleis van de Elite in Bahia Del Duque. Het bezit bestaat uit van 3 slaapkamers met gepaste garderobes en badkamers. Er zijn een een volledig gepast en uitgerust Amerikaans stijlkeuken en een zitkamer/het dineren gebied met terrasdeuren die op het terras met pool, tuin en lichte overzeese meningen leiden. Er zijn ook een parkeerplaats en een provisiekamer inbegrepen in de verkoop. Het complex heeft een communale pool en is slechts om de 10 minuten loopt aan het strand en wandelt langs en dicht bij alle andere belevingswaarde u kon nodig hebben.
Tuin

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Bahia-Del-Duque
Regio: Tenerife-Canarische
Provincie: Canary Islands
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 74 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: