Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Torrox Spain EN Inmueble a la venta Torrox Andalucia ES Immobiliers à Vendre Torrox Andalucia FR Immobiliari in Venditap Torrox Andalucia IT Immobilien zum Verkauf Torrox Andalucia DE дома Продажа недвижимости Torrox Andalucia RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Torrox Costa del Sol Andalusië Spanje

Prijs

£222.457 GBP | $241.455 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 97 m²
Type eigendom: Appartement
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/26/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Dreamlife Property
Joakim Stjernstrom
Locatie: Spain
Talen: Engels, Spaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het project wordt gevestigd in één van de meest gebegeerde gebieden op de oostelijke kust van Malaga. Zijn prachtige plaats biedt onverslaanbare meningen van het overzees aan.
Enkel heeft een stap vanaf het strand, het ook zwembaden voor volwassenen, kinderen en een volledige openluchtgymnastiek.
De ontwikkeling wordt volkomen meegedeeld met de volgende steden van Torrox Costa en Nerja, in het hart van de oostelijke kust van Malaga.
Een gebied van Andalusia van grote toeristenaantrekkelijkheid en van enorme revaluatie voor zijn natuurlijke aantrekkelijkheid, de stranden, de commerciële gebieden, de mededelingen en de vrije tijd bieden aan.
Voor golf en zeevaartminnaars, geniet het complex van de nabijheid die van de Cursus van het Golf Baviera en de Caleta DE Velez Sports Haven, enkel 15 minuten van de urbanisatie wordt gevestigd.
Details
Identiteitskaart van het bezit
ISC2
Slaapkamers
3
De Grootte van het bezit
97 m2

Adres

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Torrox"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Torrox
Regio: Andalusië
Provincie: Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: