Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Santa Pola Spain EN Inmueble a la venta Santa Pola Valencia ES Immobiliers à Vendre Santa Pola Valencia FR Immobiliari in Venditap Santa Pola Valencia IT Immobilien zum Verkauf Santa Pola Valencia DE дома Продажа недвижимости Santa Pola Valencia RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Santa Pola Alicante-Costa Blanca Valencia Spanje

Prijs

£247.580 GBP | $291.698 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Herenhuizen
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 11/25/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Your Home In Spain
Gary Thomas Hooson
Locatie: Spain
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone Gary Thomas Hooson
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Huis in de stad met een volledig het gepaste keuken, open-plan leven/een eetkamer, 3 slaapkamers, 2 volledige badkamerss & 1 wasruimte (toilet & bassin). Gevestigd in een woonwijk, in de beste plaats van Kerstman Pola, enkel 50 meter van het nieuwe winkelende centrum, met bioskopen, supermarkten, opslag, restaurants & koffie. Volledig ingesloten complex, enkel 150 meter van het strand Levante, waar u van prachtige meningen over de baai van Kerstman Pola kunt genieten. Het heeft 150m2 van leefruimte & een solarium van 6m2. Dit bezit heeft een privé garage met directe toegang van de weg tot het huis & is er een fantastisch communaal zwembad & vrije tijdsgebied voor uw plezier. Contact één van onze agenten vandaag voor meer informatie!
Eigenschappen:

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Santa Pola"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Santa Pola
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: