Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Nueva Andalucia Spain EN Inmueble a la venta Nueva Andalucia Andalucia ES Immobiliers à Vendre Nueva Andalucia Andalucia FR Immobiliari in Venditap Nueva Andalucia Andalucia IT Immobilien zum Verkauf Nueva Andalucia Andalucia DE дома Продажа недвижимости Nueva Andalucia Andalucia RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Nueva Andalucia Marbella-Costa del Sol Andalusië Spanje

Prijs

£1.280.060 GBP | $1.554.835 USD

Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 296 m2Oppervlakte grond: 609 m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 3/28/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Villa Marketing
Miguel Tobar
Locatie: Spain
Talen: Engels, Spaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Gesitueerd achter de privé poorten van een reeds lang gevestigde woongemeenschap, ligt dit volledig geremodelleerde huis in het hart van de Nieuwe Gouden Mijl, tussen Estepona en Marbella.
De villa biedt een geschikte en afgezonderde plaats aan, waar alle villa's Zuiden en het Westen die, met toneelmeningen naar een weelderige groene bos? 50,000m2 van beschermde aardstreek zijn onder ogen zien.
Een mooi en helder huis, die glijdende muren Cortizo van glas kenmerken die voor enorme terrasideal voor het onderhouden, het openlucht dineren met barbecue, en spectaculaire pool en Jacuzzi openen.
De villa voorziet 3 dubbele slaapkamers op één enkele verdieping plus een kelderverdieping van een extra dubbele slaapkamer, opslag, wasserij en machineruimte.
Het gebied is veilig en zeer goed verbonden, brengt een korte aandrijving u aan Atalaya Golf en de Club van het Land en bovenkant geschatte Internationale scholen.
Binnen een korte gang hebt u lokale supermarkten en een verscheidenheid van winkels, bars en restaurants, kappers, apotheken, dierenartsen en lokale belevingswaarde.
Het ideale familiehuis voor de onderscheidende koper.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Nueva Andalucia"Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nueva Andalucia
Regio: Andalusië
Provincie: Marbella-Costa del Sol
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 296 m2
Oppervlakte grond: 609 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: