Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Caldera-Del-Rey Spain EN Immobiliers à Vendre Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries FR Inmueble a la venta Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries ES Immobilien zum Verkauf Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries DE Immobiliari in Venditap Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries IT Immobiliën te koop Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries NL Imoveis venda Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries PT дома Продажа недвижимости Caldera-Del-Rey Tenerife-Canaries RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Caldera-Del-Rey, Spanje

£1.792.984 GBP | $2.233.512 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 248 m2
Oppervlakte grond: 417 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Tenerife Estate Agents
Andy Ward
Locatie: Spain
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Andy Ward
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Caldera-Del-Rey, Spanje

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Enkel 3 Villa's verlaten van 24!
3 bed 3 de villa's van de Luxe van het Bad met Privé Tuinen en Pool voor verkoop in de ontwikkeling van de Tuin van Siam. Deze overweldigende nieuw-bouwstijlvilla's worden gevestigd op het prestigieuze gebied van Caldera del Rey, Tenerife. Neergestreken op een heuvel die de kustlijn van Los Cristianos overzien aan Costa Adeje, biedt Caldera del Rey het rustige plaatsen met overweldigende meningen aan, nog is enkel een korte aandrijving van alle belevingswaarde en aantrekkelijkheden van de zuidenkust.
Enkel 2 minuten is weg Wandelgalerij van Siam, één van de modernste commerciële centra op de Canarische Eilanden. In 5 minuten, kunt u in de populaire Europese vakantiebestemming van Playa DE las Amerika, met zijn rijkdom van goede restaurants, ontwerperwinkels, en blauwe vlag zijn toegekend stranden.
Elke villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamerss, een afzonderlijke keuken, een woonkamer, grote terrassen, een privé pool, en een garage met capaciteit voor 2-4 auto's. De villa's strekken zich in grootte uit van 210 tot 248 vierkante meters en op percelen van 404 tot 464 vierkante meters gebouwd.
De villa's zijn ontworpen om privacy, luxe, en overweldigende meningen van de zuidenkust van Tenerife aan te bieden. De grootste villa's zijn zelfs uitgerust met liften.
Als u een luxueus en ontspannend vakantiehuis in Tenerife zoekt, zijn deze villa's de perfecte keus.
De beschikbaarheid van de villa:
Villa 2 464 m2perceel, 234m2 binnenland, prijs 2,263,200€
Villa 4 417 m2perceel, 248m2 binnenland, prijs 2,139,600€
Villa 8 404 m2perceel, 210m2 binnenland, prijs 2,097,600€
Vul hieronder de vorm in of geef me een vraag op 671 114 013 als u van meer informatie over deze spectaculaire eigenschappen zou houden.
Gebied: Caldera del Rey
Complex: De Tuinen van Siam
Prijs: 2,097,600€
Beschikbare hypotheek:
Hypotheek per maand:
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Caldera-Del-Rey" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Caldera-Del-Rey
Regio: Tenerife-Canarische
Provincie: Canary Islands
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 248 m2
Oppervlakte grond: 417 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Caldera-Del-Rey | Caldera-Del-Rey Verminderd Vastgoed | Caldera-Del-Rey Luxe Vastgoed | Caldera-Del-Rey Goedkoop Vastgoed | Caldera-Del-Rey Huizen-Villa te koop | Caldera-Del-Rey Nieuwbouw Huizen-Villa te koop | Caldera-Del-Rey Huizen-Villa Zwembad te koop