Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Kaisariani Greece EN Immobiliers à Vendre Kaisariani Attica FR Inmueble a la venta Kaisariani Attica ES Immobilien zum Verkauf Kaisariani Attica DE Immobiliari in Venditap Kaisariani Attica IT Immobiliën te koop Kaisariani Attica NL Imoveis venda Kaisariani Attica PT дома Продажа недвижимости Kaisariani Attica RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Kaisariani, Griekenland

£264.981 GBP | $330.086 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 98 m2
Bouwdatum: 2015

Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Kaisariani, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Gevestigd in één van de populairste gebieden van Athene, is de Woonplaats Kaisariani dicht aan de Universiteit van de campus van Athene en biedt mooie meningen van de nabijgelegen bergen aan. Het project verstrekt 5 eenheden van de luxeflat, op elke vloer, wordt de privacy van ingezetenen daarom zoveel mogelijk verzekerd.
Elke eenheid wordt geleverd met de meest verfijnde materialen met minimalisticA modern binnenlands ontwerp. De ruime balkons bieden overvloed van natuurlijk licht aan, waar de ingezetenen van de majestueuze mening van de bergketen Hymettus en het aangrenzende park kunnen genieten. De Woonplaats van Kaisariani is enkel tien minuten vanaf de beroemde Akropolis en het Vierkant van het Syntagma. De ingezetenen kunnen genoegen in zowel de vrije tijd als het culturele leven nemen terwijl levend het tot de kleurrijke stedelijke cultuur van Athene.
Een perfect mengsel van culturele elegantie en stedelijke vitaliteit, Woonplaats Kaisariani brengt u unieke horizonnen, toestaand ingezetenen een gloednieuw perspectief van het leven.
De centrale Plaats, Behandeld parkeren, behandelde dichtbij Veranda/Balkon, Dubbele Verglaasde Vensters, de Gelamineerde Vloer van het Parket, Winkels & Belevingswaarde
Eigenschappen
Dubbele Verglazing:
Behandelde veranda:
Centrale Plaats, Behandeld Parkeren, Behandeld Veranda/Balkon, Dubbele Verglaasde Vensters, de Gelamineerde Vloer van het Parket, Winkels & Belevingswaarde dichtbij

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kaisariani
Regio: Attica
Provincie: Regio Athene
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 98 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2015
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Kaisariani | Kaisariani Verminderd Vastgoed | Kaisariani Luxe Vastgoed | Kaisariani Goedkoop Vastgoed | Kaisariani Appartement te koop