Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Panormo-Rethymnon Greece EN Immobiliers à Vendre Panormo-Rethymnon Crete FR Inmueble a la venta Panormo-Rethymnon Crete ES Immobilien zum Verkauf Panormo-Rethymnon Crete DE Immobiliari in Venditap Panormo-Rethymnon Crete IT Immobiliën te koop Panormo-Rethymnon Crete NL Imoveis venda Panormo-Rethymnon Crete PT дома Продажа недвижимости Panormo-Rethymnon Crete RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Panormo-Rethymnon, Griekenland

£1.324.907 GBP | $1.650.431 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Oppervlakte: 510 m2
Oppervlakte grond: 810 m2
Bouwdatum: 2017

ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
RE/MAX Creative
Michalis Giannakakis
Locatie: Greece
Talen: Engels,Greek
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/25/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Panormo-Rethymnon, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
In de kust en het populaire dorp van Panormo, 20km is het oosten van Rethymno, een luxe en een hoog-decoratiebezit voor verkoop. Het ? s een villa van 510sqm, in een perceel van 810sqm wordt gevestigd die. Het bezit bestaat uit drie niveaus en heeft een binnenlandse lift makend het aan mensen met beperkte mobiliteit vriendschappelijk. Voor de belangrijkste vloer, is er een open-planruimte, waar een woonkamer en een eetkamer is. Het grote plaatglas biedt een overweldigende overzeese mening aan en maakt de ruimte zonnig. Tezelfdertijd heeft een moderne open haard die een vertrouwelijke aanraking aan de ruimte toevoegt. Voor het zelfde niveau, is er een volledig uitgeruste keuken met moderne elektricienstoestellen. De keuken heeft toegang tot de veranda, waar het bbq en openlucht het dineren gebied, worden gevestigd. Twee van zes slaapkamers worden gevestigd op die vloer. Eerste heeft een overzeese mening en een toegang tot het zwembad en andere heeft een bergmening. Voor het parterre, zijn er drie slaapkamers, hebben twee van hen een overzeese mening en andere heeft een bergmening. Alle slaapkamers in het bezit hebben een TV, een boudoir, a/c, Engels-reeksbadkamerss met douchecabines en hydro-massage, evenals de kingsize bedden van uitstekende kwaliteit. De kelderverdieping is een niveau voorgenomen voor ontspanning en uren van vermaak. Waar er een volledig uitgeruste gymnastiek, een woonkamer, een huisbioskoop, een poollijst, en een houten saunacabine zijn. Ook, is de zesde slaapkamer op dit niveau. De buitenruimte van 610sqm bestaat uit een zwembad van 42sqm, een hete ton voor 6 mensen verder, is er een ruime gazonruimte met een speelplaats, gasbbq, en een het dineren gebied onder de pergola. Het bezit, dat een reeks modern comfort is, stijl, en luxe, is de ideale keus voor investering in het toeristengebied.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Panormo
Postcode:
Plaats: Panormo-Rethymnon
Regio: Kreta
Provincie: Rethimnon Prefectuur
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 510 m2
Oppervlakte grond: 810 m2
Bouwdatum: 2017
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden:
Duiken:
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Panormo-Rethymnon | Panormo-Rethymnon Verminderd Vastgoed | Panormo-Rethymnon Luxe Vastgoed | Panormo-Rethymnon Goedkoop Vastgoed | Panormo-Rethymnon Huizen-Villa te koop