Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Agios Nikolaos-Crete Greece EN Immobiliers à Vendre Agios Nikolaos-Crete Crete FR Inmueble a la venta Agios Nikolaos-Crete Crete ES Immobilien zum Verkauf Agios Nikolaos-Crete Crete DE Immobiliari in Venditap Agios Nikolaos-Crete Crete IT Immobiliën te koop Agios Nikolaos-Crete Crete NL Imoveis venda Agios Nikolaos-Crete Crete PT дома Продажа недвижимости Agios Nikolaos-Crete Crete RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Agios Nikolaos-Crete, Griekenland

£1.128.419 GBP | $1.405.667 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 907 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
Bouwdatum: 2024

pool Zwembad
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Buy and sell
Tasos Michaelides
Locatie: Greece
Talen: Engels, Duitse, Frans,Greek, Russisch, Swedish, Nederlands, Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Agios Nikolaos-Crete, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Gevestigd enkel een paar stappen van het strand op een helling die verbazende overzees aanbieden bekijkt dit is een uniek ontworpen luxevilla op het gebied van Amoudara, Agios Nikolaos. Een modern hoog eindbezit die een oneindigheidspool en een rustig tuingebied aanbieden, die u toestaan om het grootste deel van het warme en prettige klimaat te maken. Deze 200 vierkante metervilla biedt comfortabele ruime het leven gebieden meer dan één niveau, luxueuze afwerking, grote privacy en adembenemende overzeese meningen aan. De villa bestaat uit een open planwoonkamer/een keuken/diner met directe toegang tot het van de overzeese terras meningspool, 3 dubbele slaapkamers allen met directe toegang tot de pool en het terras, twee doucheruimten en een hoofdslaapkamer met zijn eigen interne ruimte en twee van de Engels-reeksdouche? geheime tuinen?. Ook inbegrepen in het bezit: ? Het zwembad van de oneindigheid (21.65m x 3.1m en diepe 1.45m)) ? Het gebied van het dek met het dineren plaatsing (3.9m x 9.1m) met behandelde pergola? Ruime terras en tuin? Dubbel-gerangschikt carport voor twee voertuigen? Thermische isolatie, die handhaven een evenwichtige kamertemperatuur en een lage consumptie van het verwarmen of het koelen? Zonnepanelen voor een natuurlijk water verwarmingssysteem? Het koelen van van VRV en het verwarmingssysteem door Daikin of gelijkaardige  dit zijn een privé complex van 6 onafhankelijke villa's. Alle villa's zijn beschikbaar voor verkoop, alstublieft ons voor informatie contacteren over de andere villa's. De bouw van dit project is in Maart 2023 begonnen en om in April 2024 eruit gezien worden voltooid.
Parkeerplaats
De toegang van de weg
Centrale verwarming
Airconditioning
Het systeem van het zonnepaneel
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 72100
Plaats: Agios Nikolaos-Crete
Regio: Kreta
Provincie: Prefectuur Lassithi
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 907 m2
Bouwdatum: 2024
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Agios Nikolaos-Crete | Agios Nikolaos-Crete Verminderd Vastgoed | Agios Nikolaos-Crete Luxe Vastgoed | Agios Nikolaos-Crete Goedkoop Vastgoed | Agios Nikolaos-Crete Huizen-Villa te koop | Agios Nikolaos-Crete Nieuwbouw Huizen-Villa te koop | Agios Nikolaos-Crete Huizen-Villa Zwembad te koop