Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Melissia Greece EN Immobiliers à Vendre Melissia Attica FR Inmueble a la venta Melissia Attica ES Immobilien zum Verkauf Melissia Attica DE Immobiliari in Venditap Melissia Attica IT Immobiliën te koop Melissia Attica NL Imoveis venda Melissia Attica PT дома Продажа недвижимости Melissia Attica RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Melissia, Griekenland

£299.173 GBP | $372.678 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 62 m2
Bouwdatum: 2007

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop Melissia, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
VIP PenthouseA met gevestigd vast inkomen!
De mooie bouw die in 2007 met de hoogste bouwnormen wordt geconstrueerd die modern architectuur en ontwerp aanpassen met slim verfraaid binnenlands ontwerp om de juiste sfeer tot stand te brengen, en het belangrijkst luxe het leven en comfort aan te bieden! Dit is een uniek bezit dat op een aardig stil gebied in Melisia, binnen het lopen afstand aan alle belevingswaarde en faciliteiten nog aan privé Engelse scholen wordt gevestigd. Het bezit biedt luxesupplementen aan: het centrale autonome verwarmen, de centrale airconditioning, het zonneboilersysteem, de ecologische open haard, Jacuzzi voor twee personen, die volledig, het gevestigde modelleren in een grote veranda van 35sq.m met automatisch irrigatiesysteem wordt geleverd en wordt de uitgerust, eerste plaatsgebied, aardige meningen, heldere ruimten en moderne slimme ruimte, worden één parkeren in de kelderverdieping het bezit momenteel gehuurd voor 750 € per maand!
Het behandelde parkeren, Open haard, Jacuzzi, rijpt Gemodelleerde Tuinen, Stille Plaats, School dichtbij, Winkels & Belevingswaarde dichtbij
Eigenschappen
Open haard:
Gemodelleerde tuinen:
Tuin:
Het behandelde Parkeren, Open haard, Jacuzzi, rijpt Gemodelleerde Tuinen, Stille Plaats, School dichtbij, Winkels & Belevingswaarde dichtbij
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Melissia
Regio: Attica
Provincie: Penteli
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 62 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2007
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in Melissia | Melissia Verminderd Vastgoed | Melissia Luxe Vastgoed | Melissia Goedkoop Vastgoed | Melissia Appartement te koop