Netherlands language

Verander taal close


Hotel for sale in Akrotiri Greece EN Immobiliers à Vendre Akrotiri Crete FR Inmueble a la venta Akrotiri Crete ES Immobilien zum Verkauf Akrotiri Crete DE Immobiliari in Venditap Akrotiri Crete IT Immobiliën te koop Akrotiri Crete NL Imoveis venda Akrotiri Crete PT дома Продажа недвижимости Akrotiri Crete RU
« Terug

Hotel te koop Akrotiri, Griekenland

£1.880.514 GBP | $2.342.547 USD
Type eigendom: Hotel
Oppervlakte: 1400.00 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Atlas Properties Real Estate Agency
Evangelia Vlasakoudi
Locatie: Greece
Talen: Engels, Duitse,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/23/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Hotel te koop Akrotiri, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
In schiereiland Akrotiri, in een mooie buurt, een paar kilometers vanaf Chania stadscentrum maar tezelfdertijd in een zeer stil milieu, hotel beschikbaar voor verkoop. Het gebouw is 1400sqm en bestaat uit 2 studio's en 15 flats (twee ruimtenflats, drie ruimtenflats en flatjes). Gevestigd op een perceel van 6,000sqm met zwembad 145sqm, en restaurant 150sqm. Het overziet het overzees en is enkel 850m van het strand van Tersana, één van populairst in Akrotiri. Het hotel is volledig - functioneel en met uitstekende overzichten betreffende zijn verrichting tot dusver. Dichtbij zijn de stranden van Kalathas en Stavros.
Akrotiri is een schiereiland naast de stad van Chania waar de Internationale luchthaven, Ioannis Daskalogiannis, maar ook de haven van Chania, Souda wordt gevestigd waar de veerboten dagelijkse Chania met Piraeus verbinden. Langs de weg die van Chania tot de luchthaven leidt zult u over het graf van Eleftherios Venizelos die (populaire politicus van de vorige eeuw) de stad van Chania en de bergen van Lefka overzien Ori komen. Voortdurend de reis in het schiereiland Akrotiri komen wij bij de kleine stad van Kounoupidiana aan waar de Universiteit en de Campus worden gevestigd. In deze stad zult u alle noodzakelijke diensten zonder het moeten naar Chania vinden gaan en het wordt regelmatig verbonden door de busdienst aan de stad.
Mening: onbeperkt
De klasse van de energie: G
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Chorafakia
Postcode:
Plaats: Akrotiri
Regio: Kreta
Provincie: Prefectuur Chania
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 1400.00 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Akrotiri Verminderd Vastgoed | Akrotiri Luxe Vastgoed | Akrotiri Goedkoop Vastgoed | Akrotiri Hotel te koop