Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lagonisi Greece EN Immobiliers à Vendre Lagonisi Attica FR Inmueble a la venta Lagonisi Attica ES Immobilien zum Verkauf Lagonisi Attica DE Immobiliari in Venditap Lagonisi Attica IT Immobiliën te koop Lagonisi Attica NL Imoveis venda Lagonisi Attica PT дома Продажа недвижимости Lagonisi Attica RU
« Terug

5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lagonisi, Griekenland

£1.094.117 GBP | $1.362.937 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Oppervlakte: 300 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
PMD Real Estate Network E.E.
Panagiotis Giannakis
Locatie: Greece
Talen: Engels,Greek
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lagonisi, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Stap in het koninkrijk van zuivere luxe met de villa in Lagonisi.
Deze uitzonderlijke woonplaats wordt gevestigd enkel 200 meters vanaf de gouden zandige stranden en de glasheldere wateren die van Lagonissi, een ongeëvenaarde kustlevensstijl aanbieden.
De reeks op grootmoedige 1200 sq.m van land, deze villa schept onbeperkte overzeese meningen op die u ademloos zullen verlaten. Elke blik buiten de vensters of van de ruime balkons zal u aan de schoonheid van aard en de eindeloze mogelijkheden herinneren die wachten op.
De buitenkant van de villa is een testament aan de epitome van het moderne leven. Een openluchtkeuken, voltooit met een barbecue en de houten oven, nodigt u uit om in culinaire verrukkingen tevreden te stellen terwijl het genieten van van het verfrissende zeebries. Het grote zwembad, dat foutloos met een bar wordt geïntegreerd, belooft eindeloze uren van ontspanning en vermaak.
De villa? s charme breidt zich voorbij de openluchtruimten uit. De stap binnen, en u ? ll vindt een meticulously vernieuwd binnenland dat elegantie en verfijning afscheidt. Met drie niveaus die van leefruimte 300 sq.m omringen., is er een overvloed van ruimte voor zich zowel privacy als het communale verzamelen.
Vijf ruime slaapkamers wachten op, elk ontworpen met comfort en kalmte in mening. Of u naar een vreedzame terugtocht of naar een comfortabele ruimte om zich streeft af te wikkelen, bieden deze prachtig benoemde slaapkamers het perfecte heiligdom aan. De vijf uitstekende badkamerss, die met hoogste-van-de-lijninrichtingen en materialen worden gebeëindigd, verstrekken een kuuroord-als ervaring voor verjonging en het vertroetelen.
De villa kenmerkt ook een overvloed belevingswaarde om uw het leven ervaring te verbeteren. Walk-in kasten verstrekken ruime bergruimte die voor uw persoonlijke bezittingen ervoor zorgen, dat alles zijn plaats heeft. De opneming van behandeld parkeren zorgt ervoor dat uw voertuigen beschermd en gemakkelijk toegankelijk blijven.
Omhelzend het concept een slim huis, is deze villa uitgerust met scherp-randtechnologie om uw dagelijks leven te vereenvoudigen en op te heffen. De verlichting, de temperatuur, en de veiligheidssystemen van de controle moeiteloos met de aanraking die van een knoop, tot de ideale sferen voor om het even welke gelegenheid leiden.
Voor die met een hartstocht voor het tuinieren, biedt de villa? s uitgebreide tuin die meer dan 1000 vierkante meters overspannen een canvas aan om tot uw eigen privé oase te leiden. Laat uw verbeelding wildernis in werking stellen aangezien u ontwerpt en uw openluchtheiligdom cultiveert, of het een geurige bloemtuin of een rustige meditatieruimte is.
De villa in Lagonisi is een ware gem, die meticulously wordt bewerkt om een onvergelijkelijke het leven ervaring aan te bieden. Met zijn eerste plaats, overvloedige belevingswaarde, en aandacht aan detail, licht deze villa de top van luxe het leven toe.
Het verwarmen: Het autonome Verwarmen
Aardgas
Parkeerterrein: Parkeren
Mening: Mountain View
Seaview
Plaats: Dicht bij busstation
Dicht bij park
Dicht bij School
Het lopen afstand aan strand
Diverse Kenmerken: Antiseismic
Balkon
Bad - 5
Helder
Dubbel verglaasde vensters
De Plaats van de brand
Vloer met tegels
Van Kant aan Kant
Tuin
Marmeren vloer
Geschilderd
Het zonne Verwarmen
De Zaal van de opslag
Zwembad
WC
De efficiencytarief van de energie: Proces om worden uitgegeven
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Lagonisi" Griekenland

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lagonisi
Regio: Attica
Provincie: Saronikos
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Lagonisi | Lagonisi Verminderd Vastgoed | Lagonisi Luxe Vastgoed | Lagonisi Goedkoop Vastgoed | Lagonisi Huizen-Villa te koop | Lagonisi Huizen-Villa Zwembad te koop