Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Athens Greece EN Immobiliers à Vendre Athens Attica FR Inmueble a la venta Athens Attica ES Immobilien zum Verkauf Athens Attica DE Immobiliari in Venditap Athens Attica IT Immobiliën te koop Athens Attica NL Imoveis venda Athens Attica PT дома Продажа недвижимости Athens Attica RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Athene, Griekenland

£1.111.213 GBP | $1.384.233 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Oppervlakte: 247 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
PMD Real Estate Network E.E.
Panagiotis Giannakis
Locatie: Greece
Talen: Engels,Greek
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Athene, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Voula (Dikigorika), onlangs geconstrueerd, luxueus rijtjeshuis in een complex van twee rijtjeshuizen, op een sq.m perceel 508 dat een overweldigende pool en een tuin opschept.
Het bezit biedt een totaal het leven gebied van 247 sq.m dat over vier vloeren wordt uitgespreid aan, en met een aanraking van elegantie meticulously ontworpen.
Het binnenland van de woonplaats bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamerss, een WC, speelkamer, en een ondergrondse parkerengarage. De aandacht aan detail is duidelijk door, met uitstekende eigenschappen zoals marmeren bevloering in de woonkamers en Amerikaanse eiken bevloering op de hoogste niveaus. De grote glijdende venstersystemen staan voor overvloedig natuurlijk licht toe, en de ruime veranda's verstrekken een het uitnodigen openluchtruimte. Zowel worden de woonkamers als de holen versierd met open haarden, toevoegend warmte en charme aan de sferen. De douane handcrafted details verbetert verder het algemene esthetische, met inbegrip van de roestvrij staal hoofddeur en van de kastdeur handvatten, evenals het houten meubilair van de vernisjebadkamers en met de hand gemaakte licht van de roestvrij staalbadkamers.
Dit mooie bezit scheidt een minimale moderne stijl af, die het zandsteenbevloering van piedraSerena, een zwarte teller van de granietkeuken, en een witte Amerikaanse eiken beklede trap en op het hoogste niveau bevloering kenmerken. De woonkamer opent op een privé sq.m pool 50 en een ruime terras en een tuin.
Buiten, zijn de buitengebieden prachtig bedekt met Zonnig marmer, dat door uitstekende bakstenen van 1910s voor decoratieve muren wordt aangevuld. Een authentiek afkomstige omgekeerde marmeren steun van de jaren '30 voegt een unieke aanraking toe. De recentste systemen van lid van het Europese Parlement zijn geïnstalleerd, met inbegrip van vloerverwarming/het koelen, een verborgen extra koelsysteem met een warmtepomp Daikin, de automatisering van Siemens, en het zonnewater verwarmen. De toestellen van uitstekende kwaliteit zijn inbegrepen in de keukens. Voor veiligheid, zijn er een openluchtsysteem van kabeltelevisie en een volledig uitgerust het alarmsysteem die van de Paradox de perimeter en de garage behandelen.
Het verwarmen: Het autonome Verwarmen
Warmtepomp
Het systeem van de Vloerverwarming
Parkeerterrein: Garage
Plaats: Dicht bij park
Diverse Kenmerken: Airconditioning
Balkon
Helder
Lift
De Plaats van de brand
Van Kant aan Kant
Tuin
Marmeren vloer
Onlangs gebouwd
Speelkamer
Het Alarm van de veiligheid
De Deur van de veiligheid
Het zonne Verwarmen
Zwembad
Houten Vloeren
De efficiencytarief van de energie: Proces om worden uitgegeven
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Athene" Griekenland

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Athene
Regio: Attica
Provincie: Regio Athene
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 247 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Athene | Athene Verminderd Vastgoed | Athene Luxe Vastgoed | Athene Goedkoop Vastgoed | Athene Huizen-Villa te koop | Athene Huizen-Villa Zwembad te koop