Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in North-Kynouria Greece EN Immobiliers à Vendre North-Kynouria Peloponnese FR Inmueble a la venta North-Kynouria Peloponnese ES Immobilien zum Verkauf North-Kynouria Peloponnese DE Immobiliari in Venditap North-Kynouria Peloponnese IT Immobiliën te koop North-Kynouria Peloponnese NL Imoveis venda North-Kynouria Peloponnese PT дома Продажа недвижимости North-Kynouria Peloponnese RU
« Terug

8 Slaapkamers Huizen-Villa te koop North-Kynouria, Griekenland

£230.790 GBP | $287.494 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 8
Badkamers: 2
Oppervlakte: 260 m2
Oppervlakte grond: 3000 m2
Bouwdatum: 2010

Avatar
Eigenaar / Manager:
ESTATE VALUE GOUTZIOULIS
Thanos Goutzioulis
Locatie: Greece
Talen: Engels,Greek
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

8 Slaapkamers Huizen-Villa te koop North-Kynouria, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het Losgemaakte huis van Kynouria Paralio van het noorden Astros voor Verkoop 260 sq.m. In Perceel 3000 sq.m. De Status van het bezit: Half afgewerkte Vloer: Benedenverdieping 2 Niveau 8 Slaapkamers 2 Keuken 2 de Mening van de Badkamers: Het Jaar van de overzeese Bouw van de mening: 2010 het Certificaat van de Energie: In het kader van publicatie 2 het parkeren Eigenschappen: Huisdieren van de Balkons van de Trap van de open haard (2) de Interne Toegestaan voor Huis van de Vakantie van de achtertuin van de Kant van de weg van de Investering het Luchtige Heldere (Tuin) Geschikt voor de Commerciële Afstand van het Gebruik van: Luchthaven (m): 190000 kust (m): 150 prijs: 270.000 ?.
Gebied
Het noorden Kynouria (het Noorden Kynouria)
Deelgebied
Paralio Astros
Categorie
Woon
Type
Losgemaakt huis
Prijs
270.000 ?
Sq.m
260
Prijs/Sq.m
1.038 ?
Slaapkamers
8
Badkamerss
2
WC
Vloer
Benedenverdieping
Het Jaar van de bouw
2010
In perceel/met tuin (Sq.m)
3000
Mening
Overzeese mening
Status
Half afgewerkt
Parkeren
2
Het verwarmen
Niveaus
2
De EEG
In het kader van publicatie
e-agenten identiteitskaart
16144
Code
Van de tredenBalkons van de open haard (2) Binnen van het de toelagen Luchtig Front van de Huisdieren Helder de achtertuin (Tuin) Plattelandshuisje Geschikt voor professioneel gebruik

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "North-Kynouria" Griekenland

Voorzieningen:
Adres: Paralio Astros
Postcode:
Plaats: North-Kynouria
Regio: Peloponnesos
Provincie:
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 260 m2
Oppervlakte grond: 3000 m2
Bouwdatum: 2010
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
8 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in North-Kynouria | North-Kynouria Verminderd Vastgoed | North-Kynouria Luxe Vastgoed | North-Kynouria Goedkoop Vastgoed | North-Kynouria Huizen-Villa te koop