Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Ermioni Greece EN Immobiliers à Vendre Ermioni Peloponnese FR Inmueble a la venta Ermioni Peloponnese ES Immobilien zum Verkauf Ermioni Peloponnese DE Immobiliari in Venditap Ermioni Peloponnese IT Immobiliën te koop Ermioni Peloponnese NL Imoveis venda Ermioni Peloponnese PT дома Продажа недвижимости Ermioni Peloponnese RU
« Terug

7 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ermioni, Griekenland

£2.649.815 GBP | $3.300.862 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 7
Badkamers: 7
Oppervlakte: 500 m2
Oppervlakte grond: 4000 m2
Bouwdatum: 2013

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
ESTATE VALUE GOUTZIOULIS
Thanos Goutzioulis
Locatie: Greece
Talen: Engels,Greek
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/23/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

7 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ermioni, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Deze Villa is een verfrissend uniek die bezit dicht bij de kleine stad van Ermioni in de oostelijke Peloponnesus wordt gevestigd. Gelegen aan een klein voorgebergte Ermioni heeft een charmant eiland-als karakter en is de ideale basis voor het onderzoeken van de oriëntatiepunten van de Golf Saronic zoals Hydra Spetses en Porto Heli.She is een opvallende 6 die slaapkamervilla van 500 sqmelegantly over twee niveaus wordt uitgespreid. Het bezit komt ten goede aan frombreathtaking meningen en de dichte nabijheid aan het overzees die theopportunity aanbieden aan ervaring het authentieke kust leven op een mooi en onbeschadigd gebied van villa Greece.The geconstrueerd=is= in harmonie met zijn surroundingenvironment en zal aanbeden door hen die minimale aestheticsand een overvloed van natuurlijk licht vereisen. Een zijn ultra-modern eigentijdse ontwerpeigenschappen van bezitsSeafrontMinimalism ? s zeker om andinclude op open planruimten vloer-aan de schone lijnen andwhite-gewassen muren van plafondvensters indruk te maken. De villa profiteert ook van een recente bouwdatum en de boastsspacious openluchtgebieden manicured tuinen en een uitgebreide deckedterrace met een overweldigende privé pool.

Gebied
Ermioni (Ermionida)
Deelgebied
Achladitsa
Categorie
Woon
Type
Villa
Prijs
?
Sq.m
500
Prijs/Sq.m
6.200 ?
Slaapkamers
7
Badkamerss
7
WC
2
Vloer
Benedenverdieping
Het Jaar van de bouw
2013
In perceel/met tuin (Sq.m)
4000
Mening
Overzeese mening
Status
Het verbazen
Parkeren
5
Het verwarmen
Individueel - Olie
Niveaus
2
De EEG
B
e-agenten identiteitskaart
16153
Code
Van de de deurVeiligheid van de veiligheid van het alarmkabeltelevisie van de tredenDubbel Verglaasde Vensters van de Lijn van TV Internet van de Open haard van de Bergruimte het Satelliet BinnenBBQ van de tentenBalkons van het Balkon van de Zeven de toelagen Gedeeld niet van Huisdieren van het het watersysteem van de Airconditioning van het Front van het Herenhuis van de Luxe Luchtige Heldere Zonne het Water geven van het Gras Automatische van de het zwembad Achtertuin van Bomen Geschilderde Plattelandshuisje Onder de vloer (Tuin) Geschikt voor professioneel gebruik
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Ermioni" Griekenland

Voorzieningen:
Adres: Achladitsa
Postcode:
Plaats: Ermioni
Regio: Peloponnesos
Provincie: Prefectuur Argolis
Land: Griekenland
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 500 m2
Oppervlakte grond: 4000 m2
Bouwdatum: 2013
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
7 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Ermioni | Ermioni Verminderd Vastgoed | Ermioni Luxe Vastgoed | Ermioni Goedkoop Vastgoed | Ermioni Huizen-Villa te koop | Ermioni Huizen-Villa Zwembad te koop