fav Bewaar    Favorieten (0)


7 Slaapkamers Chateau-Kasteel te koop La Ceiba Atlantida Honduras

Prijs

€402.713 EUR | £341.702 GBP |

Slaapkamers: 7
Badkamers: 8, Doucheruimtes: 10
Type eigendom: Chateau-Kasteel
Grootte: Oppervlakte: 10,000 (sq ft) Oppervlakte grond: 15,000 (sq ft)
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 2007
pool Zwembad
ac Airconditioning

Geactualiseerd: 9/18/2019
Avatar
Eigenaar / Manager:
Stephen Clark
Locatie: Honduras
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone Stephen Clark
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Hotel voor de villa's van het verkoopParadijs en van de Villa's van het Paradijs Bar en grillstad van het Dorp Granadita II van La Ceiba op het strand in de Golf van Honduras. 15 minuten van de stad. mooie oceaanvoorzijde. heet waterdouches. 6 balkons. Hoge efficiency a/c, volledige keuken in beide de de bouw 2 binnen kleine bouw twee in het grote gebouw. open haard en Barbecues 1. 16 palmenhaarlok en 4 kokospalmen, 1 oranje boom, Leches boom, papajaboom. rozen en bloemen rond het huis. de partij 100 voet door 150 voet zonder het strand dit huis volledig geleverd komt. grote pool. strand Terrance met venster van keuken aan grond op strand. ook bar op de bodem van de tweede bouw. zijn volledig geleverd en het komt met. - 4 gasfornuizen en ovens - hoge 7 - kwaliteit a/c - Hoge efficiencyWasmachine en droger. - De Pomp en de Filter van de pool. - De Tanks van het propaan - 2 Diepvriezers - Professionele kokbovenkanten met binnengasbarbecue. - stereosysteem -13 lijsten en 40 stoelen en openluchtmateriaal. - geschiktheidsmateriaal en fietsen - kettingzaag + grasmaaimachine - hulpmiddelen - Alle slangen en planters. - bierkoelkast - ijsblokjediepvriezer - metaalplank voor waterleverancier - 3 water koelere automaat - Alle buitenkantTekens en van het de villa'sparadijs van het naamParadijs de villa'sbar en de grill. - veel meer toestellen zoals microgolf, TV, broodroosters

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Aeropuerto Internacional Goloson, 30 km | John Greif II Airport , 150 km
We'll take 2nd mortgage if needed
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "La Ceiba"Honduras

Voorzieningen:
Adres: Granadita II
Postcode: 01101
Plaats: La Ceiba
Regio: Atlantida
Provincie:
Land: Honduras
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 10,000 (sq ft)
Oppervlakte grond: 15,000 (sq ft)
Bouwdatum: 2007
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser:
Wasmachine: check
Exterior:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: Beach
Overig: Courtyard
Overig:
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur:
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken: check
Surfen: check
Wandelen: check
Golfterrein: check
Overig:
Dutch language

Verander taal close